Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samodzielna niestety

czy ta zachowuje sie facet gdy byc może mieć dziecko..

Polecane posty

Gość samodzielna niestety

Otóż mam podejrzenie że moge być w ciąży(okres się spużnia 4 dzień).. facet z którym wpadłam(prawdopodobnie) w zasadzie moim facetem nie był, tzn. bylismy razem 4 lata, potem się rozstalismy, a po rozstaniu po jakimś czasie znów się spotykalismy, tak jak bysmy parą byli (ale jednka nie bylismy oficjalnie)No i teraz on wie, że jest możliwość, niby napisał mi żebym sie nie martwiła, i każdego dnia wysyła eska z zapytaniem co u mnie, lub co u "mojej panny". A ja mu mówie że jak cos to nie będę go pociągać do odpowiedizalności. czy dobrze robie, czy takie zainteresowanie powinno u faceta, gdy być może może mieć dziecko..??

mam nadzieje, ze chociaz o alimenty bedziesz sie starac. Teraz to mozesz sobie powiedziec, ze nic nie chcesz, bo jeszcze nic nie potrzebujesz. Gorzej jak dziecko sie rzeczywiscie pojawi, a tobi enagle zniknie czas, energia ...i pieniadze.

Gość fghh
on reaguje bardzo poprawnie a ty nie mieszaj jemu i sobie w głowie tylko rusz dupę i zrób test ciążowy bo na razie robisz z siebie histeryczkę i szantażystkę emocjonalną

4 dni to przecież nic... może się spóźnić przez przeziębienie, stres, drobną infekcję. Jak Ci się 2 tyg spóźni to możesz zacząć panikować. A póki co to idź do apteki po test. I jak on ma się zachowywać? ma Cię po brzuchu głaskać i kupować ciuszki dla dziecka? może myśli bardziej racjonalnie od Ciebie i wie, że po 4 dniach nie ma co panikować?

Gość a ja tak sobie myślę
facet zachowuje się w porządku, natomiast Ty autorko zachowujesz się co najmniej idiotycznie :O Po co te teksty o nie pociąganiu do odpowiedzialności i tak dalej? :O Przecież wcale nie wygląda żeby on chciał od tej odpowiedzialności uciec :O