Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ajron-san

nowy dzień, nowy temat

Polecane posty

zastanawiałem się czy mogę napisać to co chcę napisać, czy to nie będzie nazbyt śmiałe i osobiście intymne no i po dłuższym wahaniu doszedłem do wniosku, że mogę a więc sprawa jest taka - strasznie mi się chce :O

Gość uroczy wprost
siku, kawy czy zapalic :>

żadnej kawy, spać czy siku (nie palę) - klasycznie i wręcz przeokropnie dupczyć mi się chce

Gość
pasztety jesteście :o :D Zonka jest w miarę wyjściowa❤️ trzeba było w nocy nie szaleć ! wypij kawę kosę :classic_cool: :)

Gość
Żonko ❤️ o pięknych dłoniach ❤️ Vinci 👄 wyślij mi fotkę 🌻

po co? aby potem mnie po forum zdesperowane pomarancze atakowały? :D:D:D zapomnij

Gość
Żoneczko👄 TY jesteś starsza od mężulka swego?

Gość
Vinci 👄 ja nigdy takich rzeczy nie zrobię :o :o :o owszem jestem szalony ale w normie:classic_cool:

Gość
Żonko widziałem kawałek uda, majteczki w niebieskie kwiatki i te boskie palce u dłoni 👄 PIĘKNY WIDOK!!!!! Zonko a jaki masz kolor oczek? pisałaś mi bo nie pamiętam.. :o :o :(

Gość
Żoneczko a dzieci to chcesz mieć ? 👄 :)

Gość
Kochanie ❤️ mam dla Ciebie bardzo seksowne buciki :P ;) idealnie będą pasowały do Twoich majteczek w niebieskie kwiatki 👄 :) :P ;) http://w24.wrzuta.pl/obraz/5MJzyfHPFh6/zi3067_1to3_kw_1 Żoneczko ❤️ zrób francuski pedicure 👄 :P ;) ubierz spódniczkę będziesz BOSKO WYGLĄDAĆ!❤️ btw. głupi kochanek :o :o :o

Gość
cienki bolek jest i tyle :o :) Jesteś tajemnicza rozumnie ze masz dziecko... Gdybym się nie nawrócił to byś wiedziała co to jest sex.. :P ;) trudno ale wiem ze wybrałem dobra drogę :classic_cool: drogę razem Z Bogiem ❤️ moim Panem ❤️