Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ajron-san

nowy dzień, nowy temat

Polecane posty

Gość
wiem ze to grzech!!! mam teraz ostatnio problemy!!!! ale chce nawrócenia :classic_cool: :P :) ale TY to na pewno będziesz się piekle smażyła ...:o :o przeżyjesz straszne chwile nie odwracalne...:o :)

Gość Gardze dzifkami takimi jak
dopieszczona żona. mają męza i kochanka. szmaty z was i mam nadzieje ze zdechniesz na Aids

brum...stół na tarasie już pomalowany i wykorzystany właściwie, jak to wiosną bywa ;)

Gość
Żonko jest!!! życie po śmierci bez Boga jest czymś okropnym!!! ciągłym żalem i smutkiem czymś STRASZNYM!!! ale wtedy na nawrócenie będzie za późno!!!!!!!!! "Bóg kocha ciebie i ma dla twojego życia wspaniały plan" będzie tak wtedy jak jak przymniemy Boga do naszego serca❤️ życie zgodnie z Biblią ❤️ DLA grzeszników nie ma miejsca!!!!!!!!!!! Żonko nie obraz się ale jesteś naiwna sadza cze jest tylko niebo!!!! :o :D

jak już potem umyłem stół, to sobie przyleciały :D żona...niebo też widziałem w ten sam wieczór ;)🖐️

moja żona jest lepsza, bo ma 6 warg, dwie karminowe, dwie różowe i dwie ecru. :p

Gość Cashmere
Hej, chciałam się do Was wkręcić... czy mogę ;->))) Bo wiecie, tak dziś mam pierwszy dzień neta w pracy i szukałam sobie różnych ciekawych topików, ale Was jest MISTROSTWO ŚWIATA!!! Bardzo chętnie sobie poklikam, bo widzę towarzycho mieszane, trochę zepsute (ja też mam na plecach odrobinę pleśni ;-))), a wesolutkieeeeeeeeeee........., że ho, ho... Przedstawię się, może Wam dopasuję: 35 latek na karku, jeden mąż, jeden syn, jeden.... duży palec u nogi :-D Dziś jestem tu do 16.30 i później dopiero w poniedziałek, bo wyjeżdżam służbowo... No to pozdrowionka dla Wszystkich :-D

aj waj chciałem odpowiedzieć tej tam na górze - przegrałem z kredensem i jestem z tego dumny, a tak w ogóle to 💤