Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeste pod wraeniem

co byscie zrobiły na moim miejscu? jedzenie

Polecane posty

Gość jeste pod wraeniem

mała za pare dni zacznie pół roczku tak mies.temu chciałam wprowadzac nowe produkty i zaczełam -dwa dni dawałam jej juz troszke kaszki ale tak sie zbiegło ze byla po kuracji antybiotykowej dostała biegunki przestałam dawac kaszke troszke sie polepszyło dałam jej marchewki biegunka znów sie nasilała -odstawilam i dalej tylko mleko ale teraz to juz raczej jestem pewna (no na 99 %)ze biegunka była i jest! po antyboitykach a nie po wprowadzaniu nowego jedzenia ta biegunka ciagnie sie juz ok mies OCZYWISCIE byłam u pediatry i ona stwierdziła ze mala ją dobrze znosi(bo tak jest-przybiera itp) i dala lek osłonowy CZY JA MAM WPROWADZAC NOWE PRODUKTY? bo juz św czas! ale wszedzie trabią ze trzeba obserwowac dziecko jak zareaguje ale jak ja to zrobie jak ta\e kupy dalej są skąd bede wiedziec czy jak beda to na nowy produkt

Mój mały też miał biegunke jak brał antybiotyki cala pupcia mu się odparzyła :( Co do jedzenia to wprowadzaj bo to już najwyzszy czas :) ja nie moge doczekać się kiedy mojemu wprowadze a ja chce wprowadzać już w czwartym miesiacu :)

Gość kjhjk
twoja córka może reagować biegunką na każdą zmianę w jedzeniu a przecież nie może jeść do końca życia tylko kaszki może więc próbuj dalej i nie zrażaj się od razu ale obserwuj

Gość oczywiście nie wszystko na raz