Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gardze dzifkami takimi jak

**NAJWIĘKSZĄ FORUMOWA KURRWĄ JEST dopieszczona żona!!!!!!!!!!

Polecane posty

Ma meża dziecko i chwali się ze wieloletniego kochanka. Niech zdycha w męczarniach na Aids. Zycze jej wszystkiego najgorszego🖐️

Gość pomarańcza un loged
jeżeli to prawda, to ja też gardze takimi osobami. Zero wartości, po co wychodziła za mąż?Co jest wart jej związek?Pewnie tylko dla kasy

podnosze zeby wszyscy widzieli kto jest forumowa kurrwą

Gość zagadasz do niej
na priva, zaproponujesz spotkanie , sklamiesz ze masz 22cm i jest twoja:DChyba kasy nawet nie bierze

zapewne miał to być komplement;):D Gardzę ludźmi którzy gardzą innymi nie znając ich, jeśli o mnie chodzi:D

Gość zagadasz do niej
sama się przyznała że tak jest:O lubi czuć kutasa w ci.pie i tyle:D

:D doczekałam sie w koncu temate:) jak miło :) ooo jeszcze wieloletniego kochanka mam,nonono i dziecko? ooo naprawde? :D:D:D:D aż sie wzruszyłam:) komus zdaje sie zazdrosc dupe zżera,az sie musi wysilac na uczucia dla mnie :) powiem krótko w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j w podskokach z forume:classic_cool: Ajronku, no musiałam Twój teks zapodac, wybacz 👄 :D

zagadasz do niej sama się przyznała że tak jest lubi czuć kutasa w ci.pie i tyle w odróżnieniu do wszystkich kobiet które tego uczucia nienawidzą:D:D:D

Gość zagadasz do niej
żona to za ile popuscisz szpary?W doope też bierzesz?

To nie dość że pedau to jeszcze żyd?? to forume schodzi na psy... PS Żydówki ponoć mają w poprzek- czy jest na sali żydówka?? proszę o foto peezdy!!

Gość asknd ajs
a Wikatcy ma "kobietę swojego życia" i prosi i foty peezdów... nei bym cie na zbity pysk wywaliła

Bo jak sie ma jedną w domu, to ona zawsze sie opatrzy - stąd proszenie o zdjecia kolejnych to jak najbardziej zdrowy odruch - szczególnie tych rzekomo poprzecznych - tez jestem ciekaw :D :classic_cool: 🖐️

Żydówki wbrew panującemu stereotypowi, "uśmiechają się" tam na dole pionowo, jak wszystkie kobiety. Chyba, że leżą na boku :D dopieszczona żona wcale nie jest aż tak dopieszczona, jaką chciałaby być :classic_cool: ale fajna jest ;-)

Gość asknd ajs
pojebało was. jak facet kocha to sie nigdy nie opatrzy. no chyba ze u u was wszystko ejst na 'chyba' i 'rzekomo'

Moja kobieta życia niestety jest aryjką, czystej krwi nordyckiej:( Przegrałem życie!! idę skoczyć... na piwo kto ze mną??

Witkacy - ja mogę skoczyć, ale nie wiem, skąd Ty mieszkasz :classic_cool: 🖐️ Poza tym - że zakochany nie potrzebuje widoku innej.. to co, kobiety po ślubie tez juz tylko jedną paukę widzą? :D

wywalaj na zbity pysk, a zostaniesz sama z palcem;) a najlepiej wypal oczy ukochanemu- nie będzie chciał spojrzeć na inną napewno, zrobisz mu laskę i będzie szczęśliwy:D:D:D