Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga desperatka

ból, łzy i cierpienie

Polecane posty

Gość Aga desperatka

czy jest ktos kto moze mi pomóc ?/ jeste zdesperowana zycie mnie meczy chce siejuz od tego uwaolnic !!! nikt mnie nie kocha nie mam nawet przyjaciółki chlopak mnie bzyknął i zostawił znalazł sobie inna .jeżeli macie podobne problemy to napiszcie do mnie . wszystkie porzucone dziewczyny - łączmy sie !!!

Gość Aga desperatka
tak chyba zrobie pomożesz mi w tym ??? mam słaba silną wole wiec ktoś musi mnie popchac

Gość Oko Saurona
dostaniesz kopa w jaja to ci się poprawi

Nie chcę siedzieć za pomoc, tym bardziej za pomoc takiemu przypadkowi jak ty. Poza tym - ostatnio sam rozgladam się za jakims fajnym parapetem :classic_cool: 🖐️

Gość przesadzasz nos do góry
skoro facet odszedł to był dupkiem, nie czas się użalać nad sobą tamtej też nie zazdrość bo pewnią ją też zostawi nie masz przyjaciół ? to wyjdz z domu, zapisz się na jakiś kurs, idz pobiegać albo pojezdzić na rowerze, poza domem zawsze można kogoś poznać a siedząc w domu nadal będziesz tylko się użalać możesz też poszukać przez kafe jakiś dziewczyn z Twojej okolicy, wpisz nazwę miejscowości, może są jakieś dziewczyny, które jak ty nie mają znajomych i im smutno, spotkacie się gdzieś na kawkę, wyskoczycie razem do kina i od razu Wam się humorek poprawi nigdy nie jest tak źle by nie mogło być gorzej lub nawet lepiej ;-)

Gość przesadzasz nos do góry
za oknem takie słonko, aż żal siedzieć w domu i tracić czas ruch na świeżym powietrzu poprawia nastrój jak nie masz pomysłów co robić weź aparat i idź na spacer, korzystaj z wiosny pstryknij kilka fotek, wokół kwitnie wiosna: kwiatki, ptaszki, pszczółki....

Gość Aga desperatka
jestem niesszczęsliwa a z gracją i szykiem obciągam z połykiem :classic_cool: czemu nikt mnie nie kocha skoro mam takie kwalifikacje.

Gość mala***
rozumiem Cie w 100%...