Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zjednymokiem

Rodzaje pytań podczas rozmów kwalifikacyjnych.

Polecane posty

Gość zjednymokiem

Podajcie pytania, z jakimi zetknęliście się podczas rozmów kwalifikacyjnych. Może pozwoli to niektórym lepiej się przygotować do takiej rozmowy ;) Moje to: - trzy wady i zalety, - dlaczego chce pracować w danej firmie, - co mogę danej firmie zaoferować od siebie, - dlaczego chcę zrezygnować z obecnej pracy, - ile chciałabym zarabiać, i więcej nie pamiętam, kurka wodna. Dobijają mnie pytania o pieniądze i wady, oraz zalety...tak jakby ktoś się uczcicie przyznał, że w chwilach stresu rzuca przekleństwami i wyżywa się na współpracownikach, np. ;) Piszcie!

Gość np takie
czy jest mi ciepło? (jak przyszedłem do urzędu w krótkich spodenkach przy 10 stopniach C)

Gość zjednymokiem
Nie wiem, kto przychodzi na rozmowę w krótkich gaciach, ale śmiało, piszcie dalej ;)

- idealny pracodawca - gdzie się widzisz np. za 5 lat - czy wolisz pracę samodzielną czy indywidualną - możesz mieć pytanie z zakresu co by Pan/Pani zrobiła, gdyby: .... - wszystko zależy o jakie stanowisko się ubiegasz

Gość zjednymokiem
O, właśnie, pytania z serii - co by pani zrobiła, gdyby świat się walił, a pani ma do ugotowania obiad, bałagan w domu i gości w drodze, plus urwany kran :o Przecież każdy może wymyślić taki scenariusz, że głowa boli, a jak on ma się do rzeczywistości, to się dopiero okaże.

Gość np takie
Czym się różni praca samodzielna od indywidualnej?

- dlaczego to właśnie Pana/Panią mamy zatrudnić - proszę mi opowiedzieć o sobie - co Pani/Pan wie o naszej firmie - Największy sukces/porażka

Gość ejsido
niczym. to to samo. pewnie chodzilo o indywidualna (samodzielna) i w grupie.