Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiepski telefon mam

Da się odebrać MMSa?

Polecane posty

Gość kiepski telefon mam

Dostałem ostatnio MMSa, ale mam Nokie 1112 i na wyświetlaczu pojawiło się "message cannot be displayed". Czy mogę odebrać jakoś tę wiadomość (np. przekładając kartę SIM do innego telefonu)?

Gość COŚ W TYM TEMACIE
TERAZ JUZ NIE MASZ MOZLIWOSCI ODEBRANIA TEGO MMSA NAWET JESLI PRZELOZYSZ KARTE DO INNEGO TEL!!! JEDYNIE CZASMI DOSTAJE SIE WIADOMOSC SMS ZE MASZ WIADOMOSC MMS OD DANEGO NR I ZEBY JA ZOBACZYC TO MUSISZ WEJSC NA STRONE xxxxx. a JESZCZE JEST TAKI MYK ZE JESLI MA SIE TEL NA KARTE I MASZ ZEROWE KONTO ALBO NA MINUSIE TO TEZ NIE MOZNA W TELEFONIE WYSWIETLIC MMSA!! tAK JEST PRZYNAJMJIEJ W TAK TAK

Gość COŚ W TYM TEMACIE
TERAZ JUZ NIE MASZ MOZLIWOSCI ODEBRANIA TEGO MMSA NAWET JESLI PRZELOZYSZ KARTE DO INNEGO TEL!!! JEDYNIE CZASMI DOSTAJE SIE WIADOMOSC SMS ZE MASZ WIADOMOSC MMS OD DANEGO NR I ZEBY JA ZOBACZYC TO MUSISZ WEJSC NA STRONE xxxxx. a JESZCZE JEST TAKI MYK ZE JESLI MA SIE TEL NA KARTE I MASZ ZEROWE KONTO ALBO NA MINUSIE TO TEZ NIE MOZNA W TELEFONIE WYSWIETLIC MMSA!! tAK JEST PRZYNAJMJIEJ W TAK TAK

Gość jesli to plus
to powinien przyjsc sms, z haslem i mozesz zobaczyc tego mmsa na stronie. Jesli era to ni hu hu. W innych sieciach nie sprawdzalam :P

Gość przyczpa
dokładnie tak jw. w orange

Gość kiepski telefon mam
Jestem właśnie w Orange, ale nie dostałem żadnego smsa z hasłem.