Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiaw27

czy to czop??

Polecane posty

jestem w 37 tyg i wczoraj przy oddawaniu moczu zauwazylam rozowa plamke na papierzetoaletowym czy to mozliwe ze to czop, chociaz nic oprocz moczu nie zauwazylam i bylo to tylko jeden raz bo pozniej juz niczego takiego nie zauwazylam.

Gość Sprzedam puszkę
czopu jest dużo to nie tylko plamka, ale byćmoże rozwarcie się zaczyna roić pomalutku, ja tak miałam tyle że wiecej plamienia i szybko urodziłam, u Ciebie to moze jeszcze potrwac, ale zadnego krwawienia nie powinno sie lekcewazyc wiec warto jechac do lekarza i sprawdzic co sie dzieje

Gość
Czop moze odchodzic powoli, ja miałam tak juz na 2 - 3 tygodnie przed porodem. Tylko, ze był bez krwi. Ale u Ciebie może byc, ze zbliża sie poród, zwłaszcza ze jestes w 37 tc. W dniu porodu z rana polciało mi troche krwi, i potem przez kilka godzin nie było juz ani kropli, ale wtedy to już byłam na porodówce.:) Zadzwon do lekarza i powiedz o tym. Powodzenia

problem polega na tym ze mi krew nie leciala wcale, tylko moj mocz byl rozowy ale tylko raz bo jak bylam 2 godz pozniej w lazience to juz bylo wszystko ok, sama nie wiem co to jedni mowia ze to czop inni mnie strasza ze cos jest nie tak, a do lekarza mam isc w przyszlym tygodniu, no ale coz, dzieki za pomoc :)

Gość
zadzwon do swojego lekarza prowadzącego i on napewno tobie cos poradzi. Nie czekaj do wizyty.

Gość
ja zadzwoniłam i to on kazal mi jechac na porodówke, bo tak to pewnie jeszcze bym siedziała w domu

Netka34 a co ty mialaas ze lekaz kazal ci jechac od razu do szpitala?? ja dzwonilam do swojego i powuiedzial mi ze jesli nie leciala mi bezposrednio krwe to nie ma sie czym martwic. mi w sumie kerw nie leciala tylko mocz byl rozowy o ty jak mialas?? prosze daj znac bo niby mam sie nie martwic ale jakos nie potrafie

Gość plum plum plum
o rany a moze buraki wczoraj jadlas...skoro mowisz ze to MOCZ był zabarwiony na rozowo a nie wydzielina z pochwy...co ma piernik do wiatraka???

jak masz glupio pisac to nie pisz wcale!!!!! jak bym jadla buraki to bym wiedziala od czego tak jest!!!! nie masz pojecia o tym to zmien temat na forum!!!!