Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chetnyy facet

co myslicie o tym ogloszeniu ?

Polecane posty

Gość wiosenny powiew
no wiesz tego typu dziewczyny raczej o niebieskich migdałach nie myślą a o ekonomicznym podejściu do rzeczywistości :) nie znam się na ekonomi nie moja działka jeśli chodzi o wykształcenie

Gość wiosenny powiew
tak szczerze to oburzona wielce nie jestem ...wiem że studentki bardzo często sobie radzą w ten sposób ....ktoś powie nie ma żadnego tłumaczenia to niemoralne ble ble ble ...ale w życiu czasem bywa różnie bardzo często rodziców nie stać na studia swoich dzieci ...wiem wiem są stypendia i zawsze można znaleźć inne wyjście z sytuacji ale jak widać tutaj ktoś chce iść na łatwiznę

Gość wiosenny powiew
hmmm z punktu widzenia racjonalno-praktycznego cóż chyba byłby to dobry układ dla tej dziewczyny ...jeśli znalazłaby takiego jelenia z taką kasą to mi nic do tego :)

Gość wiosenny powiew
nie wiem ...w końcu mamy kryzys :) ale myślę że dużo jest dojrzałych facetów którzy nawet jeśli nie zgodzą się na stały układ to na taką jedną noc pójdą czy dziewczyna ma szansę ?????......

Gość wiosenny powiew
wielu woli nie korzystać z agencji a właśnie pociągają ich takie mniej profesjonalne dziewczyny

A co ze świadomością, że za moje (załóżmy) pieniądze taka nieprofesjonalistka zdobywa doświadczenie? Mam jej na koniec świadectwo wystawić? Czy jako nauczyciel nie ja powinienem domagać się zapłaty?

Gość wiosenny powiew
teraz to już filozofujesz mój drogi :) przecież jeśli przykładowo Ty zdecydujesz się na taki układ to dobrze wiesz z czym on się wiąże to jak z towarem który nie podlega reklamacji a może bardziej tutaj pasowało by powiedzenie że po odejściu od kasy reklamacji nie uwzględniamy

Gość wiosenny powiew
możesz jej co najwyżej na do widzenia powiedzieć czy była dobra czy nie :)

Gość wiosenny powiew
oj a skąd wiesz może by była tak dobra że oszalałbyś na jej punkcie :) daj przykład takiego ogłoszenia jestem strasznie ciekawa ...może jakieś biedulce pomożesz w biedzie hehe

Gość wiosenny powiew
ale jesteś brzydal :)

Gość wiosenny powiew
trzeba pomagać bliźniemu

Może i trzeba, ale za duchowe wsparcie w naszej tradycji zwykło się wrzucać na tacę :D Co łaska, nie mniej, niż ... :classic_cool:

Gość wiosenny powiew
zgadzam się z Tobą ....to skoro jesteś tak dobry w dawniu wszelkiego rodzaju ogłoszeń i gwarantujesz później że odzew będzie duży to pobieraj opłaty co łaska ale nie mniej niż ...... myślisz że facet który zapodał ten temat zdecyduje się ?

Gość wiosenny powiew
no cóż to trzeba mu życzyć samych przyjemności :)

Gość wiosenny powiew
no wiesz jak ktoś podejmuje takie decyzje musi liczyć się z konsekwencjami że może nie być tak różowo...jak trafi na chama co potraktuje ją jak d.....kę...to podejrzewam że takiego ogłoszenia więcej nie da...zależy od jej psychiki być może otrząśnie się jak kaczuszka i pójdzie w to dalej :)...trudno wyrokować ...w każdym razie trzeba brać odpowiedzialność za swoje czyny i mieć wyobraźnie ja mam chyba zbyt dużą :)

Gość wiosenny powiew
no ale na pewno trzeba mieć świadomość tego że można trafić na jakiegoś zboczonego świra ....panienki w burdelu mają chociaż ten komfort że tam są ochroniarze ...a tutaj zostaje się sam na sam z obcym człowiekiem o którym nic się nie wie z tego ogłoszenia wynika że dziewczyna dość szerokie spektrum usług ma

Gość wiosenny powiew
być może masz rację ...trudno mówić o wielkim doświadczeniu w seksie mając 22 lata ale wiesz kiedy zaczynała ?

Gość wiosenny powiew
hmmmm no muszę się zgodzić z kolegą :) chociaż bywają kobiety które w wieku bardzo dojrzałym też mają nikłe doświadczenia w tym względzie