Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znaleziona

A ja cipy golic nie zamierzam i juz!!!!

Polecane posty

Gość no nareszcie mądry temat
:)

Gość pracoholik
tak trzymaj!

Gość znaleziona
i w zwiazku z tym to co w temacie. Wszedzie atakuja ze gola, ze trzeba, ze to ladnie... Dlatego sie buntuje i nie bede golic. O!

\"lecz sie na głowe idiotko nigdy zaden facet nie zechce cie wyruchac w takim wypadku \" I tak wam teraz dziewczynki \"mondre\" media idiotyzmy do glowy wkladaja! O losie, uchron mnie od takich pustych lalek. :O znaleziona - BRAWO!!!

Gość ostatni gasi światło...
no i bravo :) Niecierpię wygolonych -wyglądają jak u dzieci :p

Gość znaleziona
nie jestem ekshibicjonistka :O Pelno tu takich co pokazuja, ja nie zamierzam

Gość pr
brat "de gustibus non est disputandum" ale Twoja interpretacja jest smieszniejsza

Gość znaleziona
mi sie podoba :)

Gość d-anka
ja także nie golę i moj facet twierdzi,że moja myszka jest najślczniejsza ze wszystkich:)

A ja golę i nie wyobrażam sobie tego nie robić. Już nawet nie chodzi o seks z moim facetem, ale o higienę osobistą. Zwłaszcza gdy coraz cieplejsze dni przed nami. Nie wyobrażam sobie chodzić w stringach, albo opalać się latem na plaży z wystającymi włosami łonowymi. Bleee.

Bravo dziewczyny. Nie ma piekniejszego widoku niz zadbana, higieniczna, zarosnieta cipa. Az mi slinka cieknie. Oj nakrecacie mnie. Wieczorem jak sie wezme, jak poobracam moja pania...

Gość znaleziona
Dodam, że w moim imponującym buszu łonowym pojawiły się już pierwsze egzotyczne formy życia krętka bladego, wiciowca długonogiego i skomposzczaka tęczowego. Aż się nie mogę doczekać, co też wylęgnie się w okolicach zachaszczonej czekoladowej dziureczki :)

Zarosnieta tak, ze nauda wychodzi faktycznie nie jest apetyczna. Ale litosci, gola??? Cofacie sie do wieku 12 lat? Kobieta ma byc kobietą!!! Nienawidze dzialania wbrew naturze!!!

Gość d-anka
evvika-mnie nic nie wystaje:) zawsze mam tak podgolone włoski,by nie wystawały zza bielizny,bo to rzeczywiscie nieestetycznie wyglada

Gość znaleziona
Ajronku, pobawilo sie dziecko? Juz?

Ale ja nie zawsze golę się całkowicie. Aktualnie mam zostawiony tylko bardzo cienki paseczek. No ale nie są to kudły wystające spod majtek. Poza tym nie rozumiem co ma bycie kobietą do nieogolonej cipki. Rozumiem, że prawdziwa kobieta to taka co ma gąszcz kłaków pod majtkami, a te co się depilują to nie są prawdziwe kobiety?

Nie lubię całkowicie ogolonych cipek, ale nie znoszę też kudłatych. Najlepiej gdy kobieta ma ładnie podstrzyżone włoski, może to być paseczek, jak np. tu: http://www.kindgirls.com/photo2/metart/sonya_00292/sonya/16/15/1/02-2009 Albo trójkącik, jak tu: http://www.kindgirls.com/photo2/metart/leona_04774/leona/12/10/0/ Oby przy oralu włosy nie wchodziły do ust, bo to jest tragedia. Tym co nie golą życzę naprawdę tolerancyjnych facetów, bo ja nie znam takiego któremu by się podobały mocno zarośnięte piczki.