Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grabarz1

Teneryfa

Polecane posty

Gość grabarz1

Hejka! :classic_cool: Szukam tow. do pokoju +-40 i więcej... jesień 2009 lub wiosna 2010 na Teneryfę /2 tyg./lub Gran Canarię. Planuję wyjazd niskobudżetowy, zwiedzanie i objazd wyspy, ale nie narzucam...tani przyzwoity hotel z basenem 2 posiłkami. Z reguły wyjeżdżam sama, tu jednak dopłaty do jedynki 1200 PL za tydzień, więc za drogo... Porady mile widziane...

Byłabym zainteresowna. Napisz na maila. Dogadamy szczegóły, no i zobaczymy, czy możemy się polubić na tyle,żeby miło spędzić czas. :)

czemu wybieracie teneryfe?nie lepiej wyspe,ktora ma naturalne plaze?ja byla na teneryfie,ale dlatego,ze byly to praktyki terenowe,inaczej nigdy bym tam nie trafila...na tej wyspie nic nie ma.to wyspa wulkaniczna,pustynia,tylko gdzie jest woda sa palmy...tak normalnie to kaktusy i jakies suche krzaki.plazy naturalnych nie ma.kupuja piasek z afryki i wsypuja do wody.jak chcesz tam isc na naturalna plaze,to sszykuj kalosze,bo bazalt niezle tnie skore..robia nawet tak,ze basen styka sie z brzegiem morza... ja bym wybrala cos innego an waszym miejscu.do tego nie ma zadnych zwierzat,toche ptakow i jaszczurki,koniec...jest zoo,ok,ale zoo masz tez w chorzowie...i robia objazdowki safari..ale jaka w tym przyjemnosc,jak zwierzat tropiclanych nie ma??

Do \"tak szczerze\". Ja jestem otwarta na rózne propozycje, nie upieram się na Teneryfę, ale autorka topiku tak wybrała, a ja szukam towarzyszki podróży w różne egzotyczne mniej czy bardziej miejsca, więc się dostosuję. Ja osobiście mogę lecieć wszędzie - nie muszą to być akurat Wyspy Kanaryjskie. Mogą to być Azory,Malta, Karaiby czy Malediwy, tylko na nie to chyba pieniędzy by mi nie starczyło. Jak każdy , mam ograniczone fundusze a Teneryfa jest chyba relatywnie tania. Tak, czy inaczej, nie wiem , czy autorka tematu do mnie się odezwie, jeśli nie, to będę szukała dalej. :)