Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pusia Milusia

Kobieco zbudowana dziewczyna zasługuje na przystojnego, wysokiego faceta

Polecane posty

Gość Pusia Milusia

Dziewczyny zbudowane kobieco na pewno bardziej zasługują na wysokiego, wysportowanego i przystojnego faceta niż jakieś chude puste szkielety.

Gość Pseudonim Psutych Słów
Co to jest maślane masło? Margaryna to też masło? I smalec również?

Gość tfghfghghf
lubię placki

Gość Pusia Milusia
:o

Dziewczyny zbudowane kobieco na pewno bardziej zasługują na wysokiego NIe lepiej było napisac "opasłe" :D Wiecej wpisów bys miała na topie :P

Gość jestem z marsa
i koniecznie dodaj jak zwykle: "zakompleksieni panowie"

Gość Buahahahahha
:) j/w

Gość Wariat z Mokotowa
Opasłe? Raczej wiedźmy próbujące zaczarować rzeczywistość, kiedy nie mogą wpłynąć na siebie próbują wpływać na otoczenie. Kościół spaliłby takie na stosie kiedyś, było to w sumie dobre wyjście bo takie wiedźmy są szkodliwe i mogą wmawiać młodym ludziom że to jest ok, albo jeszce utworzą jakiśfront spasionych wiedźm które źądaja równouprawnienia, a każdy kto nie poderwie w życiu choć jednej spasionej wiedźmy ten trafi do karceru i dostanie grzywne za brak tolerancji.

Może i zasługują :D Ale czy tacy faceci będą je chcieć? :P

Gość spaslelachyhahaha
haha :D spasłe laski zasługują na przystojnego wysokiego faceta. spaślaki genialnie nadają się na sprzątaczki. przystojni mężowie mogą walić na boku chudy pusty szkielet, brzydzac sie swojego slodkiego slonika latajacego ze sciereczka w domu.

Gość
Kobieco zbudowane, to oczywiście te mieszczące się w normach BMI, bo poniżej , to kobietki są zbyt szczupłe (no chyba, że są drobnej kości), a powyżej - zbyt otyłe. :)

Gość Pustostan Psutych Słów
Jokata, nie mozna byc szczuplymi przez to wypadac ponizej BMI. BMI to jest wlasnie taki czynnikktory okresla adekwatnosc masy do budowy ciala.

Gość
Pustostan - nie rozumiem. :( Zawsze wydawało mi się, że te poniżej \"normy\", to za szczupłe, a te powyżej, to za grube. :O Że te mieszczące się w \"widełkach\", to takie \"akurat\". Sama już nie wiem. Przez Ciebie wszystko mi się pomieszało.😭

Gość
Lily, to masz fajnie.:( Ja muszę zgubić 1,5 kilograma \"zimowych zapasów\", żeby znowu \"wskoczyć do widełek\".😭 Na razie jestem spaślak. :O

Bez przesady :) 1,5 kg to mało :) Mniej słodyczy i autobusów :)

Gość Pustostan Psutych Słów
Jokata wiem ze nie rozumieszs, Szczuplosc okresla budowe ciala. Wez sobie konia i slonia. Sa chude slonie i grube slonie tak samo konie, ale chudy slon nigdy nie bedzie tak szczuply jak kon. Ma zupelnie inna budowe. Chociaz oczywiscie sa szczuplejsze slonie i mniej szczuple o mocniejszej budowie, natomiast nawet wielki slon ktory bedzie chudy nie zmniejszy sie do wymiarow konia.