Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfffffffffffffffffffff

Moje wymiary a obcisła sukienka na wesele.

Polecane posty

Może ktoś mi doradzić? Mam spory biust ( 70D), wiec: 90cm w biuscie , UWAGA , 56 cm w talii i w biodrach 90cm.. Czy z taką figurą mogę zalożyć dopasowana sukienke na wesele? W kolorze czerwieni?

Na pewno 70D? Masz pod biustem, ściśle i na wYdechu zmierzone, ok. 78-80 cm? ;)Pytam, bo w talii jesteś szczuplutka, więc tyle pod biustem nie wydaje mi się prawdopodobne - ale mogę się oczywiście mylić...:)

Best bra;) oj mam mniej pod biustem, 70cm. Ale nie kupuje przez internet.. a w sklepach 65 pod biustem nie ma.

Gość znawca sukienek
Wklej zdjęcie to zobaczę czy dobrze wyglądasz?

A to zależy gdzie mieszkasz, sklepów stacjonarnych gdzie np. 60GG to norma jest już naprawdę sporo, tu lista: http://tnij.org/crii A internetowych to w ogóle jest masa. Bo jeśli masz 70 cm pod biustem to dla Ciebie jest co najmniej 65E brytyjskie, a nawet 60FF. Różnica może być podobna do tej: http://stanikomania.blox.pl/2009/03/Powitaj-wiosne-w-nowym-rozmiarze.html co w obcisłej sukience wyjdzie tylko na dobre ;) Zresztą, w ogóle szkoda męczyć piersi w niedopasowanym staniku :)

Piersi mam znacznie wieksze od tej pani co pokazalas;) i wygladaja o niebo lepiej niz tej nowej numeracji, u tej pani... ;) wiec chyba pozostane przy 70D/E ;)

Jeżeli masz większe piersi od tej Pani na fotkach to tym bardziej powinnas wskoczyc w jeszcze większy rozmiar, zamast rozpłaszczać sobie biust po klatce.

Gość zazdroszczę
"Czy z taką figurą mogę zalożyć dopasowana sukienke na wesele ? W kolorze czerwieni? " WYŁĄCZNIE. Możesz slużyć jako wzorzec idealnej figury.

Gość w p l
faktycznie musisz miec swietna sylwetke, ja tez nosze 70D, ale w talii mam 10 cm wiecej, niz ty, a i tak wygladam raczej zgrabnie.

Dzieki dziewczyny. Moze i wymiary idealne, ale kup tu sukienke aby byla dobra w biuscie, i bbiodrach a węższa w pasie.. Nawet sukienki na allegro podawane są , rozmiar 38 90 w biuscie/ 75 w talii i 90 w bioidrach... Ciezko naprawdę ciężko coś kupić.

Gość paszczurze
kup se worek na ten pusty łeb