Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostukasia

ZDRADA

Polecane posty

Gość poprostukasia

WITAM WAS SERDECZNIE. NIGDY WCZESNIEJ NIE PISALALM NA TEGO TYPU PORTALACH ALE CHYBA PRZYSZEDL NA TO CZAS. CZAREK MA 34 LATA JA 21. CZARKA POZNALAM 2 LATA TEMU DLA NIEGO ZOSTAWILAM MOJEGO BYLEGO CHLOPAKA, A ON DLA MNIE SWOJA BYLA NA POCZATKU BYLO WSPANIALE PONNIEJ OKAZALO SIE ZE ZDRACA MNIE ZE SWOJA BYLA PRZEZ PIERWSZE POL ROKU ZDRADZAL MNIE A JA MU WYBACZALAM PO CZYM ZNOWU MNIE ZDRADZAL I TAK WKOLKO NIE MAM DO NIEGO ZAUFANIA WOGOLE,, ALE MIMO TO TAK BARDZO GO KOCHAM ZE NIE JESTEM SOBIE W STANIE WYOBRAZIC ZYCIA BEZ NIEGO CIAGLE MAM WRAZENIE ZE MNIE ZDRADZA CHCIALA BYM GO CIEGLE KONTROLOWAC WIEM ZE TO NIE MOZLIWE ALE KIEDY NIE MA GO ZE MNA MAM GLUPIE MYSLI ZADRECZAM SIE WYMYSLAM HUSTORYJKI .. NIE MOGE ZYC NORMALNIE. STRASZNIE SCHUDLAM PRZEZ TE 2 LATA. KOCHAM GO TAK ZE NA SAMA MYSL ZE GO NIE BEDZIE PRZY MNIE LZY CISNA MI SIE DO OCZU. MAM SWIADOMOSC TEGO ZE CZAREK JEST BABIAZEM MAIAL CALE MNUSTWO DZIEWCZYN W CIAGU SWOJEGO ZYCIA .. KURCZE NAWET NIE WIEM JAK MAM WAM OPISAC TA CALA HISTRIE TO JEST TAKIE CIEZKIE JEST MI POPROSTU PRZYKRO CIEZKO MI JEST NAWET ZIWEZAC SIE MOIM KOLEANKA NA TEN TEMAT BO JUZ YLE SLYSZALY ZE CZASMI MI GLUPIO KONTYNULOWAC TEN TEMAT .. MOZE KTOS SIE ODEZWIE DO MNEI I MI POMOZE WYSLUCHA DORADZI CZY TO WOGLE MAM SENS ?????????

Gość asdas
po pierwsze wyłącz caps locka po drugie skoro on tak robi non stop to czego po nim oczekujesz? że się zmieni? A dlaczego?

Gość poprostukasia
nie wiem czy to robie nie mam na to zadnych dowodow .. ale kiedy nie ma go obok takie mysli mi sie wkrecaja do glowy ze jest z kims i wogole

zdradzał, zdradza i zdradzać bedzie, chcesz tak zyć? no odpowiedz sobie czy chcesz z takim kimś żyć? jesli chcesz z nim być to nie miej do nikogo pretensji tylko do siebie. Gosc jest niepoważny, kobety ma tylko do seksu no i 34 lata i kawaler? zostaw go !!!!!

Gość poprostukasia
kocham go i poprostu dlatego wieze w to ze sie zmieni nie znam innego wytlumaczenia

Gość poprostukasia
wiem ze jestem glupia gdzies w srodku mam swiadomosc tego ze takie zycie nie ma sensu .. czasmi mam ochote sie spakowac i wkoncu wyprowadzic ale nie moge

Gość poprostukasia
czasmi zastanawiam sie czy ja swoimi myslami i zazdroscia saam nie sprowokuje sytulcji gdzie mnie nsprawde zdradzi ..... czy ja powinnam udac sie do jakiegos psychologa :/

Gość hjyguikhguj
nie rozumiem takich dziewczyn jak ty, twój pożal się Boże partner zdradza cię na prawo i lewo a ty mu wybaczasz zamiast go wyjebać na zbity pysk, na pewno znajdziesz innego i lepszego który będzie Cię szanował i będzie ci wierny... nie żyj w zaścianku, ogarnij się.

Gość poprostukasia
zdradzal mnie przez pierwsze pol roku od 1,5 roku nie mam dowodow na to ze mnie zdradzal jednak po tych jego zdradach dotej pory nie moge sie ogarnac o to chodzi wlasnie .. a boje sie ze przez moje negatywne myslenie sama wywolam wilka z lasu

Gość hjyguikhguj
w pierwszym poście pisałaś że zdradzał cię pół roku i mu wybaczałaś a teraz że zdradzał cię przez 1,5 roku, nie masz dowodów że Cię zdradzał bo wynika z tego że pół roku już cię nie zdradza jeżeli w ogóle to robił, napisz jakąś sensowniej i konkretniej.

Gość poprostukasia
przepraszam za to moje niezdarne pisanie juz sie teraz postaram wszytko wytlumaczyc .. jestesmy ze soba od 2 lat przez pierwsze 6 miesiecy mnie zdradzal mialam dowody i a teraz od 1.5 roku jest niby spokoj tylko ze ja w swojej malej glowce ukladam sobie jakies historyjki .. boje sie ze przez moja podejzliwosc wywolam wilka z lasu

Gość poprostukasia
dajmy na to ze jest w pracy dluzej czy cos a jak wraca do domu to ja mu robie zadyme ze go prez godzine nie bylo ze mial byc wczesniej i wbijam sobie do glowy ze wlasnie lezy gdzies z jakas suka w lozku i ma wyjebane na mnie o takie facy mam po tym co mizrobil .. glopua jestem ze go nie chem zostawic chociaz wiem ze powinnam

Gość znajoma twarz
zatrudnij detektywa aby go śledził przez tydzień a jak nie masz kasy to poproś znajomego.

Gość poprostukasia
to by byl niezly pomysl haha ale nie chem z sbie kretynki robic ile cos takiego wogle kosztuje to juz by bylo chyba przegiecie sama nie wiem chociaz do wrozki kiedys chcialam isc

Gość znajoma twarz
to by rozwiązało wszystkie twoje wątpliwości i dało ci spokojnie spać w nocy, a wróżki tylko naciągają na kasę, stracisz czas i jeszcze bardziej pogrążysz się w sobie wymyślając kolejne bajeczki.

ale masz problem, zostaw faceta i juz, jeśli zdradzał pół roku, znowu zrobi lub zrobił to samo, szkoda twojego zycia dziewczyno, on ma 34 lata i w zyciu sie nie zmieni, nie licz na to

ciekawa przyszłość cie czeka a masz dopiero 21 lat, młoda i naiwna.......czeka cie zycie w ciaglym w strachu ze moze to akurat dziś zdradza...albo zaraz to z zrobi, stracone zaufanie nigdy nie wraca.... Zwykle to bywa tak w zwiazkach ze najpierw jest super a potem sie zaczyna zdradzanie a u ciebie odwrotnie? ;-) facet ma 34 lata i jest kawalerem to juz jest powód aby mu nie ufac... bo skoro taki fajny to dlaczego zadna go wczesniej nie zechciała za męża?

Gość poprostukasia
w zeszlym roku bylismy na wakacjach toz po powrocie sie rozstalismy ja sie wyprowadzilam spowrotem do mamy i beczlam w poduszke przez caly tydzien bo ne pisal nie dzwonil dopiero po tygodnu przyszedl mnie przepraszac boje sie ze sama sobie nie dam rady z tym rozstaniem i ze wpadne w jakies chorubsko albo co gorsza inne badziewie .. wem co przezylam rok temu przez ten tydzien i boje sie ze jesli go zostawie to bede beczec pozniej w poduszke przez bog wie jaki czas

Gość bez sensu1235
dziewczyno daj sobie spokoj z nim , jestes młoda a on przy Tobie to jak twoj ojciec (nie obrazajac) powinnas dziada kopnac w dupe i to szybko, zdradza i bedzie zdradzał ,nie oczekuj ze NIE bedziesz napewno cierpiec przez jakis czas ,ale poznasz jeszcze nie jednago faceta ,normalnego faceta a nie drania, który nie wie czego chce i która du.... mu bardziej pasuje !!!!!!

wiesz co? a co my tu bedziemy cie pouczać, zostań z nim, wprawdzie tez bedziesz beczeć w poduszke......ale z innego powodu....ale bedziesz miała faceta i nie bedziesz sama, a to jest najważniejsze!!!!!!!!! Przyszedł po tygodniu? ha ha ha wybzykał co miał bzyknąć i wrócił....bo GO ZADNA NIE CHCIALA!!!!!!!

przestań histeryzowac dziewczyno, weź sie w garść olej kolesia, znajdziesz kogoś młodszego i lepszego, poza tym poniżasz się, nie widzisz tego?? troche szacunku dla siebie. Olanie takiego gościa jest prostsze niż Ci się wydaje, no ale jak bedziesz odwalac histerie to porazka, takie panienki sa najgorsze i nie wzbudzaja szacunku w facetach

Gość poprostukasia
nigdy nie chcial zadnego slubu i tych spraw .. wiem ze przedemna mial kobiete ktra go strasznie zdradzala, romawiala e mna jego mam na ten temat i mowila ze sie zmienil bardzo przy mnie uspokoil i wogole ale te pierwsze 6 miesiecy mam nadal przed oczami i jak o tym mysle to jak by sie to wczoraj wydazylo ..

Gość pieprzysz bez sensu
jesteś młoda i nie potrzebujesz jakiegoś przechodzonego starego dziada, który do teraz sie nie ustatkował no sorki, ale koleś w wieku 34 lat powinien mieć już żonę i dzieci a nie pseudodziewczynę w wieku 21 lat.... a tak w ogóle zamiast sobie wkręcać głupie myśli wziełabyś się za naukę bo aż boli czytać takie byli ortograficzne nie dziwię się że on Cię nie szanuje, ani wykształcenia nei masz ani zbyt inteligentna się nie wydajesz

powiem Ci tylko tyle żałosna jesteś i bez charakteru i godnosci, związek po zdradzie mozna utrzymaywac jeśli sie jest w małżeństwie, jeśli sa dzieci, to mozna spróbowac wybaczyc i dac druga szanse. Ale jesli jest się młodą dziewczyną i mozna miec facetów na pęczki, a Ty trzymasz się kruczowo jakiegos żałosnego dupka. Zostań z nim, nie zauwązysz jak zrobisz sie stara i nikt Cie nie bedzie chciał a twój koles i tak Cię zostawi.

Gość poprostukasia
ja poprostu chcuala bym miec dowod tego ze mnei zdradzil kolejny raz bo jesli jest w dobrej wersji tej histori ze zdradzal mnie na poczatku pozniej pokochal i cche byc ze mna to ok a jesli zdradzal i zdradza i bedzie zdradzac cchem miec dowod bo ja inaczej nie przejze na oczy zwierzylam sie mojej przyjaciolce ze chciala bym kiedys wrocic po pracy do domu i zastac go z bab w lozko bo wtedy dostala bym takiego kopa w dupsko pozadnego ze napewno bym go zostawila .. wiem ze to najgorsza rzecz jak moze zobaczyc dziewczyna ale podejrzewam ze po takim przezyciu juz by mi sie odechailo romansowania z 34 latkiem

po co Ci dowody????? olej goscia i tyle, ale Ty nie masz na to odwagi, miękka dupa jesteś i koles to wykorzystuje, ale dobrze Ci tak, sama na to zasługujesz, nie zal mi Cię, sama dajesz sie kopac w dupe...

Gość poprostukasia
myslalam mialam nadzieje wlasciwie piszac tutaj ze ktos mnie pocieszy ze znajde kogos kto mnie zrozumie lub jest w podobnej sytulacji .. ale chyba sie myslilam zamiast tego nasluchalam sie na swoj temat jednak piszac tuttaj chyba popelnilam blad .. szukalam kolezanki ktora byc moze ma podobny problem lub juz go ma za soba i pomoze mi wyjasnic ta sprawe w logiczny sposob. a wydaje mi sie ze kada osoba ktora tutaj odpisuje ani razu nie byla zdradzona a jesli nawet to napewnio nie zakochan tak bardzo jak ja .. jak wczensiej juz wspominalam to nigdy wczesniej nie pisalam na tego ttypu portalach nigdy .. i moglam to tak zostawic .. dziekuje wam za to ze sie wlaczyliscie chociaz do mojej romowy .. za te niektore slowa wsparcia i prawdy .. doceniam to