Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANONIMOWY GOŚĆ

DZIEWCZYNY CZY POZWALACIE SWOIM LUBYM WYCHODZIĆ NA PIWO, PIŁKE LUB TYM PODOBNE ?

Polecane posty

Gość ANONIMOWY GOŚĆ

JEZELI TAK TO JAK CZĘSTO ?

Gość ANONIMOWY GOŚĆ
A TAK POWAŻNIE ? BO MOJA DZIWCZYNA CHYBA DO TEGO DAZY O CZYM WŁAŚNIE MOWISZ.

Gość ANONIMOWY GOŚĆ
NO WŁAŚNIE TEZ SIE CZULEM KIEDYS WOLNYM CZŁOWIEKIEM, ALE NIE TERAZ :-(

mój mąż jak ma ochotę to wychodzi. Ja jak mam ochotę to też wychodzę. Nigdy nie miałam w związku zakazów i nakazów. Jesteśmy wolnymi ludźmi.

nie wyobrazam sobie zeby moj afcet pytal sie nie o zgode, tak samo jak ja jego tylko wczesniej sie informujemy o takim wyjsciu zeby to drugie mialo czas sobie zorganizowac jakos czas no i sprawdzic czy w tym czasie nie mamy jais wspolnych planow

Gość plutonowa Trzepiekońska
ja pozwalam mojemu majorowi jedynie wieczorami wyjść na loda. by mu ktoraś "zrobiła" o piłce nie ma mowy

Gość szdg
zgaddzam sie z madz, ja to tak samo odbieram

Gość ANONIMOWY GOŚĆ
NO TO MAM PROBLEM. I TO ZAJEBISTY, A JUZ MYSLALEM ZE TO JA JAKIS DZIWNY JESTEM :-(

Jakbym mu zabraniała to jeszcze bardziej by go ciągnęło do takich rzeczy... A jak chce to niech sobie idzie z kumplami....

Gość ANONIMOWY GOŚĆ
NIC NIE MOGE, MUSZE TYLKO BYC PRZY NIEJ, WTEDY JEST DOBRZE. ALE GDY SIE CHECĘ GDZIES URWAC ODRAZU JEST PROBLEM I AWANTURA, ZE KTOS INNY JEST DLA MNIE WAZNIEJSZY. CHOLERA.

Gość madzia z ładnym cyckiem lewym
wiem , ze moj chodzi do klubu gejowskiego

Gość pozwalałam dopóki
nie okazało się że z wolności nie potrafi korzystać jak ktoś zachowuje się jak dzieciak który zerwał się ze smyczy to trudno żeby mu pozwalać.... istotne jest to czy facet potrafi się określić i dotrzymać słowa: jak mówi że nie wróci późno a zjawia się o 5 rano i nie potrafi logicznie wytłumaczyć gdzie był i czemu wrócił dopiero gdy zadzwoniłam..... to do takiego kolesia zaufania się nie ma ale gdy facet określa mniej więcej gdzi ebędzie i o której ma zamiar wrócić, ewentualnie dzwoni jesli impreza się przedłuża.....to zupełnie inna sprawa...

Gość ANONIMOWY GOŚĆ
29, 30

Gość ANONIMOWY GOŚĆ
ALE KICHA, MOWIE WAM MAM PROBLEM I TO NIESAMOWITY, NIE WIEM CO ROBIĆ. JAKIES RADY ?

poszukać normalnej dziewczyny? Bo przy takiej prędzej czy później zwariujesz/zaczniesz okłamywać/zniechęcisz się do jakiejkolwiek aktywności

Gość ANONIMOWY GOŚĆ
BEZ KITU 30 LAT NA KARKU I TAKIE PROBLEMY, DLA WAS TO SMIESZNE, DLA MNIE DRAMAT.

Gość pozwalałam dopóki
Anonimowy, dziewczyna pozwoli jeśli ustalisz z nią pewne zasady, czyli nie robisz tajemnicy gdzie idziesz, z kim, ustalacie o której wracasz (plus minus godzina) wtedy nie ma podstaw do podejrzeń czy zazdrości ale jak ktoś się zachowuje jak mój mąż to nic dziwnego że robię mu jazdy, nie robiłabym jazd gdyby traktował mnie poważnie a skoro tego nie robi ja nie mogę traktować go jak dorosłego, odpowiedzialnego człowieka dorosły człowiek ustala pewne rzeczy, jelsi coś obiecuje, dotrzymuje słowa a nie zachowuje się jak głupi szczeniak z gimnazjum