Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlaaaaaaaaaaaa

czy ktoras z was zemscila sie na facecie?

Polecane posty

Gość zlaaaaaaaaaaaa

za to np ze ja oszukal, zdradzil itd? i jak?

Gość k5
oczywiście - nie tylko na facecie, na każdym, kto postąpił jak prosię - czyli z premedytacją to proste: jest wina - jest kara! A jak? A tak, że pamięta - jak sądzę - na zawsze.

Gość ADZIAEDzia
nie ale jest paru do ostrzału. Jak to zrobiłaś?

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a czy wypada jakos sie 'mscic" na faceie ktorypodrywal flirtowal dawal nadzieje a okazalo sie ze kogos ma? i jak?

Gość k5
np. koleżanka - "dzięki" mnie wyrzucili ją z b.dobrej pracy faceci - dwaj (w tym jeden znany) niestety metody tak charakterystyczne, że nie mogę opisać... podkreślam - rozmawiamy o odpłacaniu "pięknym za nadobne" czyli za zrobienie komuś świadomego świństwa - niekoniecznie w sprawach związanych z miłością.. Myślę, że nie należy używać określenia "zemsta" - raczej "nauczka"...

Mnie raz facet wkurzył to dałam do gazety ogłoszenie z jego numerem o treści: ,,Sprzedam krowę" Ale to raczej taka lekka zemsta :) Poważniej nie chciało by mi się i z natury też za bardzo mściwa nie jestem :)

Gość ghandiego
Kup ładne pudełko na prezent, zapakuj prześlicznymi kokardeczkami, serduszkami itd i wyślij mu kurierem. do środka włóż psią/kocią/ludzką kupę.