Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowicjuszkaaa

Poradzcie mi prosze bo nie znam sie na rzeczy

Polecane posty

Gość Nowicjuszkaaa

O co chodzi ze facet mi mowi ze on sie boi ze jak sie spotkamy to szybko dojdzie bo bedzie taki podniecony ( wiem ze bedzie mial szybki wytrysk) ale czy to znaczy ze juz pozniej nie bedziemy sie mogli kochac czy jak?

Zawsze sie możecie kochac, ile sił masz - tyle dasz. Tylko że nastepne wytryski beda musiane byc zrobione troche z wiekszym wysilkiem. Pewnie tak mowi, bo mozliwe ze malo albo wogole seksu nie uprawial. Dlatego szybko sie podnieca i wstydzi sie tego wyjawnic.

Oczywiscie nie ze z dluzszym wysilkiem tylko w tej samym momencie. Po prostu wydal to z Siebie i nie jest tak podniecony jak przed tym... Na nastepny dzien bedzie juz normalnie

Gość Nowicjuszkaaa
No mial przerwe w seksie, ale podobno codziennie trenuje malego, nie wiem czy to jest z tym zwiazane, aby utrzymac wytrysk jak najdluzej, ale jeszcze raz pytanie czy po wytrysku mozna sie jeszcze dalej kochac? wiem ze mu przyjdzie podniecenie trudniej ale to nie jest niemozliwe prawda?

Kochac sie mozna ! a To ze malego trenuje to znaczy ze potrzebuje tego seksu... A wytrysk sie ma zawsze, bodajze nie ma sie okolo 50 - nie pamietam dokladnie

Gość nowicjuszkaa
Czego 50?

Gość nowicjuszkaaa
No nikt wiecej sie nie wypowie?. Faceci gdzie jestescie

Gość sdtt34t
Facet dawno sie nie zabawial i woli Cie ostrzec ze za pierwszym razem na jakies przyjemnosci nie masz co liczyc bo szybko dojdzie , to tak zebys sie nie smiala jak dojdzie po chwili :)

Gość sdtt34t
A czy bedziecie mogli sie kochac to juz zalezy od niego jeden musi miec 24 h przerwy drugi wogole a jeszcze inny godzine czy 2 ale za to moze przez godzine wiec to zalezy pozatym jak nie seks to oral albo raczki w oczekiwaniu na kolejny numerek

Gość Boski Apollo
Ja mam wytryski bardzo rzadko bo długo Mi się ładuje , natomiast jak miałem ostatni wytrysk to miał miejsce Biblijny Potop

Gość umb
będziecie mogli, o ile mu stanie po wytrysku. a czy mu stanie to inna sprawa - jeden potrzebuje minutę na powrót, inny 10, inny pół dnia. zalezy od zmeczenia, podniecenia, hormonów, itd skoro ostrzega ze szybko dojdzie to znaczy ze mu się podobasz :D