Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deauville

Mamy 2010- czyli Nasze staranka o dziecko! Nowy topik.

Polecane posty

Witam, Czy któraś z Dziewczyn, podobnie jak ja ma ambitny cel, aby w 2010 roku zostać mamą ślicznego bobaska? Jeśli tak, to zapraszam do rozmów na nowym topiku, gdyż wszystkie pozostałe mają po kilkaset stron i cieżko się na nie wbić:) Buziaki

Gość zapomnialas dodac ze
zapraszasz wszystkich darmozjadow ktore tylko licza na becikowe i robia dzieci zeby siedziec na utrzymaniu meza :o staraczki sraczki

Gość zapomnialas dodac ze
"ambitny cel" hahahahaha :D

Hej , tak ja mam termin na styczen 2010r :D Test wyszedl pozytywnie , lecz nie mam jeszcze potwierdzenia od gina .

ja też zamierzam w 2010 roku zostać ponownie MAMĄ . Narazie jestem na dobrej drodze, rozpoczęłam leczenie niedoczynności tarczycy, którą odkryłam po 2 latach starań o ciążę. Już wiem co mi jest, na czym stoję, leczę się więc mam nadzieję że się uda.

Gość sol w oko
jasne ambitny plan .... pracowac sie nie chce, uczyc tez nie, wiec bachora trza se strzelic.

kur*wa jakie tu niektore poje*bane osoby pisza po ch*uj tu wchodzicie skoro was to nie dotyczy?! niektorzy poprostu chca miec dzieci i nie sa takimi egoistami jak wy i nie mysla tylko o sobie a wiec tak-ja tez staram sie o dzidziusia juz spory czas ale ciagle mam nadzieje moze wkoncu sie uda;)

Gość asia nie denerwuj sie tak
bo niepredko zafasolkujesz jak bedziesz sie tak stresowac.:classic_cool:

Gość oooo czyli według kafe
staranie sie o dziecko to ambitny plan???????????? :D:D:D:D

Gość aska dlatego ze jestes wulgarn
to raczej ci sie nie uda bo czego bys nauczyla swojego dzieciaka? tych przeklenstw ktorych sama używasz? niektorzy to jednak nie powinni miec dzieci.

o to czego nauczylabym swoje dzieci nie musisz sie martwic! a uzylam tych slow bo nie moge juz czytajac te debilne wpisy niektorych osob typu chce miec dziecko bo nie chce jej sie pracowac albo chce dostac becikowe. po co w ogole takie osoby tu wchodza?!