Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z_prawkiem

wspolczesna kobieta powinna miec prawo jazdy!!

Polecane posty

Gość hahahaha a ja mam C+E
i każdego kto ma tylko B uważam za niedorajde bo jakbys miala wsiasc do takiego 20 metrowego tira to bys nie wiedziala ocoloto buhahah:D

Gość apskiiik
Ogolnie to kazdy pełnoletni człowiek powinien miec w tych czasach miec prawo jazdy.Tylko po co niektorym prawo jazdy jak w ogole lub bardzo rzadko prowadza auto,bo po prostu boja sie jeździc.Czy to szpan miec w portfelu prawko. Ja np.od kilkudzisieciu lat mogłabym miec prawko i na pewno zdałabym egzamiony,tylko tego nigdy nie zrobie,bo boje sie kierowac,wiec nie mam zamiaru wydawac kase na kursy i egzaminy gdy nie mam zamiaru w ogole kirowac. Smiesza mnie ludzie ktorzy maja prawko a boja sie jeździc.

Gość jakajaka
ja tam mam prawko i swój samochod i śmigam sobie 140km/h po naszych autostradach i tylko jak mnie jakis facet zobaczy to mało co przez szybe nie wyleci:D:D takze taki morał z tego ze kobieta tez potrafi dobrze jezdzic jesli jest sie na to gotową;)

Gość apskiiik
Osobiscie znam 5 osob ktore prawko maja od lat i nie jezdza w ogole bo sie boja i nie zamierzaja w ogole przezwyciezyc tego strachu.

Gość upupupupppppppupupupupppuppppp

Gość gość
Prawo jazdy teraz to nie problem..można je bez problemu zamówić z offshoreidcardscom. Moja koleżanka ma i niczym nie różni się od oryginału!