Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarne Asisko1313

idę spać

Polecane posty

Gość pan brzydki
rozumiem, ze ty to ta czarna z boku? :D ale stare foto, chyba z 8 lat jak je 1 raz widziałem :classic_cool:

Ajron a co formatowałeś kompa i ci zeżarło zdjęcie? :P aparat mi sie zepsuł. nie ma tzytzków a żałuj bo błogosławiony stan powiększył mój rozmiar z dużego do bardzo dużego :) i teraz cieszę michę, a po urodzeniu pewnie mi worki zostaną :D trza będzie krem kupić na allegro za 100 i jakoś je odrestaurować

Czarna ładne tzytzki nigdy nie tracą na swoim uroku :)🖐️

myślę że odpowiednio stosowana w dalszym ciągu karma dla prosiaczków na przemian z dopalaczami dla koni wyścigowych , mogłaby jeszcze podreperować to i owo a w końcu doprowadzić do wybuchu cielska na wszystkie strony świata:)

v33- obawiam się że jak się ma w wieku 20 lat powiedzmy se duże Cy, to w ciąży zrobi mi się duże Ee (już mam duże Dy) a potem jak się z powrotem zrobi Cy to już nie będą tak ładnie sterczeć :( chociaż może w tak młodym wieku to sterczą dalej? i dalej? i dalej?

Czarna nigdy nie miałam C które przemienia się w D :O Zawsze takie statystyczne B :O wybacz mi brak wiedzy praktycznej ;)

v33- w ciąży różne rzeczy się wydłużają, niektóre skracają, inne puchną, inne znów się kurczą. jak na razie tylko tzytze mi puchną do rozmiaru arbuza :P

Czarna bywałam w ciązy ale jakoś wszystko po wyciągnięciu wracało mi do normy :) za to hormonów przybywa i pomysły sprośne się z tego rodzą ;)

sprośne? to ja chyba w ciąży jestem :O ps - kobiety w ciąży są tak zayebiście pociągające ... ech

Ajron tylko nie mów że czujesz się wtedy jak w trójkącie :O

Vee ... zniesmaczyłaś mnie teraz, seryjnie :O naprawdę w mej opinii kobiety w ciąży są na max seksowne

oj, ale pokręcenie temat ciążowo-kulturystyczny:) tylko podziwiać i życzyć powodzenia!! Udanego dnia!!

Czarna nie tylko wróci do normy ale moze stac się bardziej apetyczne ;)

Ajron mój facet też uważa że babka w ciąży, jeszcze ładna jest na maxa pociągająca i ciężko mi czasem wyjąć jego knagę z mojej dziurki (tzn zawsze było trudno, ale teraz np między 20 a 24 i 6 a 8 rano jest to raczej niemożliwe) a co do sprośnych myśli to i owszem ale dopiero od 4 m-ca. tzn mniej więcej od teraz jest ich dużo i są niczym Tesco - 24/h

Ajron strzel sobie bobasa bedziesz miał 9 miechów dla siebie :)

oj pierwszych 3 to raczej nie będzie miał dla siebie tylko dla psychologa. bo ja np. groziłam mu w tym czasie śmiercią, biłam, torturowałam i wykrzykiwałam swoje zmiany hormonalne pod pseudonimami- kurwa, chuj, spierdlaj i tym podobne teraz już spokoooojnie, relax, sex i przepraszanie za tamten okres np. co-wieczornym lodzikiem :D po pierwszej nocy dał się przeprosić

o boshe jak ja sie źle czułam i jak przezywałam :O skąd znałam takie słowa- nie wiem :D ale grunt że już gra muzyka widzę że Warkocz komety wrócił a podobno losowo wygenerowała hasło- coś w stylu "kdsfhkjsfgjgd65g6\5" i co zatrudniła detektywa co by jej hasło odzyskał ? kłamczucha, była tu cały czas pod pseudonimem prawiczek i kupka a teraz będzie wciskać kit w dooope :classic_cool: