Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pierdykam

bol jajnika

Polecane posty

Gość ja pierdykam

od paru dni cholernie boli mnie w okolicach jajnika, tylko z jednej strony, nie wiem czy to na pewno jajnik, bo lekarzem nie jestem, ale tak mi sie wydaje czasami mnie pobolewaly te okolice w okresie owulacji, ale to bylo minimalne teraz mnie szarpie tam naprawde konkretnie czy ktoras z Was miala kiedys cos takiego? moze dowiem sie wstepnie czegos? do lekarza ide dopiero za tydzien dodam jeszcze, ze staram sie o dziecko - czy jest mozliwe, ze to poczatek ciazy? dzieki

Gość ja pierdykam
up

Gość ja pierdykam
czy ktos moze sie wypowiedziec w tym temacie?

Powodem bólu jajnika może być wiele, niektóre spowodowane są problemami zdrowotnymi, a niektóre zmianami w organizmie jakie zachodzą w rozwoju kobiety, a nawet stresem lub innymi czynnikami zewnetrznymi, najlepiej jest skonsultowac sie z ginekologiem, on dokładnie po badniach powie Ci czym to jest spowodowane.

Gość ja pierdykam
dziekuje bardzo za odpowiedz :-) dzis bol minal, bolalo mnie tylko odrobine rano i tyle ciekawe co lekarz powie, mam stracha, bo jesli to nie ciaza, to pewnie cos powaznego

A masz jeszcze jakies objawy?? Mdłości ,brak okresu?? Obrzęk piersi?? Sennośc?? nie zawsze musi to byc cos najgorszego.

Gość ja pierdykam
hmmm... mdlosci brak, okres powinien sie pojawic za poltora tygodnia, wiec zaczely mnie tez dzis pobolewac piersi :-O co u mnie wlasciwie jest normalne przed okresem... ale bol piersi tez czesto oznacza ciaze ech, sama juz nie wiem, poczekam i zobaczymy

Wiem że może będzie to dziwne pytanie ale kiedy ostatnio współżyłaś ?? Możleiw że to ciąża..

Jeżeli ok. 3 tygodni temu i możesz podejzewać że zaszłaś możesz już robić test. Jęleli wcześniej nawet test nie będzie wiarygodny. Do tego wizyta u ginekologa.

Gość joojjjj
ja też tak miałam że jak nigdy mnie nie boli to raz tak bolało ale po prawej stronie - byłam nawet u lekarza bo się bałam że wyrostek ale on stwierdził ból okołoowulacyjny i tyle -dostałam zastrzyk jakiś przeciwbólowy to tyłek mnie tylko bolał i tyle a bolało prawie trzy dni w boku dalej a mnie nigdy na owulke nic nieboli - i tylko raz się tak zdarzyło.. więc tobie może też, z tego co czytałam to poprostu jajeczko ma jakieś trodności żeby się uwolnić i zdąd też może być ten ból

Gość zdrowitka
zrob test moze to zapalenie przyadtkow? wtedy boli przy poruszaniu sie, bierz nospe i ibuprom i szybko do ginekologa