Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx

to co juz przerabiałam...

Polecane posty

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx

Moim planem jest teraz wiecie znalezienie sobie ZUPEŁNIE INNEJ PRACY od obecnej. Oby mi się udało. I zamierzam sobie żyć pracą. Nie mam rodziny to mogę sobie tak zyć. Kiedyś też tak uważałam, ale mi nie wyszło. Zawsze wszędzie wryły się baby z rodzinami. W końcu mnie wykopano. Ciekawe jakie będą ich dzieci kiedyś. Oby były lepsze ode mnie bo po nich. W sumie powiem wam niczego mi dziś nie żal. Czuję jedynie jeden wielki WSTRĘT. Nie umiem go nawet sprecyzować. OBRZYDLIWOŚĆ - oto co sobie myślę o całości ostatnich 9 lat moich. Musz ę coś zmienić ZASADNICZO i tyle. Jedna wielka obrzydliwość :(

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
Na koniec okradł mnie jakiś zbok z lasu i jego zboczona rodzina bo mam chciwych rodziców. Polska kojarzy mi się jedynie ze złodziejstwem. Naprawdę. I to jest prawda. Po co tu wracać? Chciałabym zobaczyć jeszcze ocean i wiele innych miejsc. Nauczyć się kilku rzeczy, których nie umiem. Złodziejstwo i pazerna budowa bez sensu - oto Polska. I zawiść wszędzie, do krwi. Oraz bezsens. Tu nic wiecej nie ma prócz kościołów. Nie wiem - jak dla mnie. jedno wielkie popisywanie sie i pycha. Obym miała lepsze towarzystwo wkrótce.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
Dzika budowa - to jest Polska. I las pełen ŚMIERDZĄCYCH grzybów :( I jakieś zdzierskie, OBRZYDLIWE prawo jazdy. I znęcanie się czlowieka nad człowiekiem. I piekło na koniec. To jest Polska. Coś jeszcze?

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
Matka sadystka i złodziejka, głupia rodzina, nie wiem, złodziejska? No zalezy, ludzie chorzy na łeb, praca, praca, praca... co??? A w tej pracy nic - jedno walenie się. Nie wiem... coś strasznego. Już nie mogę. Kryminał dla uczciwych - to jest Polska. No i SADYZM - sadyści was straszni w pracy. Mordercy, SS - może to przez te samochody zrobiliście z siebie takich bandziorów? Nie wiem. W każdym razie nienormalne. :( Jak dla mnie. Jak świry chore na łeb. Brrrrrrrrrrr...

Gość wróg publiczny
Świry chore na łeb... Brrr........

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
Z tego wszystkiego wole juz zycie newolnika za granicą niż to pranie mózgu w tym bezrobociu tu. Obrzydliwe. A i tak jestem wolna - dla mnie jestem wolna. Mogę sobie być niewolnikiem ale i tak jestem wolna. Bo mam wolne myśli. Ale w Polsce KGB nie, nie chcą mi tego przyznać. oni wszyscy powinni siedzieć w kiciach. To mordercy!!! W Polsce za dużo morderców ma się dobrze - dlatego spadam w końcu. Bez przesady jak dostanę pałą w łeb tu w końcu za nic i co? Wiadomo, że tu ani na policję nie ma po co iść. :( jedna mafia.

Gość wróg publiczny
czemu tak uważasz?

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
Na dodatek uważam, że tak - jak ktoś jest tzw. Indianinem to powienien móc sobie gdzies być nie? Jak np 3 pokolenia ktoś gdzieś mieszka. A nie że przychodzi nowy i ma tu rację. Tak nigdzie nie ma tylko w tej obrzydliwej postkomunie. Opowiem o tym każdemu się zapytam jak jest gdzie indziej. Przecież to chore na głowę, że jakiś dupek nie wiadomo skąd będzie mi mówił co ja mam robić. Jak ja mu powiem to sie znajdzie na miejscowym cmentarzu. Ja mam tam rodzinę pochowaną a ten gnój? To niech spierdala ode mnie na wieki. :( I tyle myślę o tym głupim kraju - chorym na łeb państwie morderców i wariatów.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
Tak sobie uważam jak w tym liście powyżej. Ja tu mam 2 pokolenia na cmentarzu i jakieś gówno znikąd nie będzie mi tu rządziło wiesz w moim własnym domu. Chyba, że się znajdą na tym cmentarzu dzięki mnie. Gówna podłe. ZERA. KANALIE!

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
Mam nadzieję, że skończą jako samobójcy. Bo taka sobie właśnie jestem. STRASZNA, nie? Ale taki mam charakter i już. I się nie zmienię bo mi tak dobrze. A że za dużo miałam ...tej no...kultury to się poprawię. No minus oczywiście jak coś nie pasuje. I tyle. W Polsce jest kultura LEŚNA. AFRYKAŃSKA kultura tu jest. I tyle. też nie miałam racji, że nie byłam chamidłem i tyle.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
No bo wiecie po prostu TU przyjechałam i mogę sobie jedynie kartofle do garnka wsadzić. W sumie w 2004 wszystko się skończyło jak dla mnie. Taka zmowa. A w dupie sobie porządź swojej złodzieju i kanalio z miasta i tyle mnie to obchodzi. GOŁODUPKU ty żałosny. Złodzieju wiejski.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
no bo sami powiedzcie - to jest takie jakieś komunistyczne - przychodzi mi tu jakieś zero i mówi co mam robić. I tylko ja trafiam na takie układy, że mnie wyrzucają z takim myśleniem, a ja się mam dostosować? Ja ci przywalę w mordę - tak sie dostosuję ty komuchu głupi. Nie ma. Jak ja musiałam siedzieć cicho to teraz po mordzie ode mnie takim i koniec. AMEN . Uważam, że inaczej sie nie da. Do widzenia i koniec. Albo raczej żegnam.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
Z innych tematów to chciałam napisać tylko, ze największym błedem mojego życia było NIE PORZUCENIE mojej uczelni przeze mnie po I roku studiów dziennych magisterskiej. Wtedy miałam odejść gdzie indziej albo inny kierunek przynajmniej- conajmniej drugi. I to był kolejny bład w moim życiu. Który mnie prześladuje do dziś. To wszystko co mam do napisania w tym temacie. Przez to mam co mam teraz i tyle. :(

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
studiów dziennych magisterskich 5 letnich - tak miało być.

Gość wróg publiczny
a jaki to byl kierunek?

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
A nie odeszłam bo byłam ze wsi i byłam GŁUPIA po prostu i tyle. I do dziś jestem. Ale mogę sobie być głupia bo jestem ze wsi. Dziś już mam sklerozę na dodatek. Udziela mi się więc muszę opuścić środowisko, które mnie do tej choroby prowadzi. Tyle. Ot zaburzenia z pamięcią.... gdzie to leczyć?

Gość wróg publiczny
u neurologa

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
Kierunek był fajny, ale w praktyce... nie spełnił moich oczekiwań po 2 tygodniach wiesz. Zycie... życie...życie... nikomu nie życzę takiego I roku jaki ja miałam. HORROR - jak dla mnie - pół roku horroru normalnego. I wtedy należy sobie zadać pytanie o dalszy sens... no zerowy był do dziś. A ja się nastawiłam na to, co za oknem. Po 3 latach już byłam wielką laborantką - bezsens równy w Polsce. A obecnie? Nie - ja do lasu nie pójdę nigdy. NIGDY :(

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
U neorologa. OK. Pamięć u neurologa. Będę...pamiętać.

Gość wróg publiczny
ja na źle dobranych studiach wytrzymałam półtora miesiąca i bardzo żałuję, bo to był straconyc czas i stracone pieniądzę, co dopier całe studia... :O rzeczywiście, można być na siebie złym :(