Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czuję się oszukana...

Problem ze sklepem meblowym - proszę o poradę

Polecane posty

Mam taki problem. Kupiłam meble, które w paczkach zostały dostarczone mi do domu. Paczek było bardzo dużo, przeliczyliśmy je na szybko i mąż podpisał dostawę, a ja zapłaciłam za całość kierowcy. Niestety po przeliczeniu jeszcze raz wszystkiego okazało się, że brakuje jednego ważnego elementu, który figurował na fakturze. Niestety my dostawę podpisaliśmy i teraz sklep twierdzi, że wszystko było i nie chce nam oddać tego brakującego elementu za który zapłaciliśmy. Poradźcie coś. Jest jakiś sposób aby odzyskać ten brakujący element???

Gość billy sramstrong
napisz na topiku dla degeneruchów , tam jest taki Myrevin... on ci pomoże na pewno :)

a wszystko przez to, że zaufaliśmy temu sklepowi bo trzeba było sprawdzać przez 3 godziny, wszystko co do śrubki a kierowca niech czeka a my nie chcieliśmy robić kłopotu, to teraz mamy

Gość próbuj negocjacji
sklepy często uznają reklamacje w takich razach jak wasz a rozmawiałąś z nimi przez telefon? lepiej iśc osobiscie i z właścicielem

Oczywiście, zgodnie z umową, wspólnie z mężem obciągneliśmy kierowcy

Gość tak faktycznie
koniecznie porozmawiaj z kierownikiem, bo to musiala być po prostu pomyłka, nikt nie zabrał przeciez celowo tego jednego elementu