Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ogier_wawa

poszukuje kochanki z warszawy

Polecane posty

Gość dziewczyna z komputera
v 33 - nawet nie podchodze przecież bliżej, z orzeszków to ja tylko wiórki kokosowe :D

dziewvcczyna widzisz w przedbiegach cię juz zdyskwalifikował ten normalny 😭 Brum 🖐️

dziewczyna z komputera łyso mi nie jest, ale mimo waszych docinek nadal będe szukał bo jestem zawsze napalony i moze znajde jakas lasecze która mi bedzie odpowiadac

Gość dziewczyna z komputera
normalny -a nie skusisz sie na moje naturalne co prawda lae czerwone pazury?

Gość
Ogier_wawa możesz dupcyc w cipke zmieniając pozycje non-stop przez piec godzin oczywiście w pełnym zwodzie ? chodzi w grę wytrysk ale przerwy tak 3 minuty i dalej z koksem :D :D

az tyle to nie mój rekord posuwania bez przerwy to 2,5 godziny w około 7 orgazmami w miedzyczasie , a czemu takie pytanie?

Gość Na pomarańczowo
Oj ogier... zmień nick, bo 2,5 godziny to owszem, taki lepszy seks, ale nie rewelacja :O I jeśli to Twoje 7 orgazmów to masz przedwczesny wytrysk :O

Gość
az tyle to nie mój rekord posuwania bez przerwy to 2,5 godziny w około 7 orgazmami w miedzyczasie , a czemu takie pytanie? bo ja tyle mogę 5 godz. posuwać ... :P :D :D :D tylko jak przesadzę to chooj mi spuchnie ale wtedy tez mogę ...:P ;) ;) po alkoholu lobię szczególnie bzykać :P ;) Ogier_wawa ale jak możesz 2, 5 godziny to jesteś DOBRY :) :) Vinci nie mogę teraz grzeszyć...:o :o

Gość
eeeeeeeee mało :D :D w dzisiejszych czasach to chłopy mogą zwykle raz i nawet wtedy maja miękkiego choojka :D :D porażka :D :a o drugim razie nie ma zwykle mowy :o :D :D

Gość
Ogier jesteś dobrym jebaką :D :D nie słuchaj głupich larw..:o :o :D

Gość
31 lat to masz dobre osiągi :D :D ja 29 l.

Normalny :D Normalnie siedzer w takiej przed komputerem :D

:P i masz pewnie biale kozaczki. takie do chodzenia po domu jak prezentuja panny na nk ;) coraz bardziej jestem Toba zainteresowany. moze przejdziemy w jakies bardziej intymne miejsce bo zaraz przyjdzie v-ka i bedzie mi dokuczac