Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkk

czy jak wasze 2-latki kaszlą tak trochę np. 3 tyg. to dajecie ciagle syrop?

Polecane posty

taki ciagly kaszelek suchy moze byc przyczyna alergii, wiosna i te sprawy, tak bylo u moich dzieci, katarek tez sie pojawil i na zyrtecu jedziemy. Syropów nie nalezy uzywac zbyt dlugo, zawsze mozesz poradzic sie lekarza

Gość ładny domek na wsi
czasami kaszel po chorobie utrzymuje się do kilku tyg. ja podaję syrop tylko w fazie choroby i ewentualnie parę dni po chorobie2-4 dni a potem kaszel mija z czasem

no dokladnie, jesli to kaszel pochorobowy to juz syropu raczej sie nei podaje, ja tez zawsze podawalam jak kaszel byl uciazliwy, pozniej kaszel sam znikal z czasem

Gość SanSan
ja tez zaraz nie podaje syropu jak maly tylko zakaszlnie a jak juz to max tydzien, jezeli nie ma poprawy to ide do lekarza niestety taki przewlekly kaszel moze byc objawem alergii moj syn mial tak w zeszlym roku, dostal kaszel, ale zero innych objawow choroby/przeziebienia, co chwila lekarka zmieniala mu syropy bez poprawy wkoncu poszlam prywatnie do innej lekarki a ta zaraz stwierdzila alergie i przypisala stosowny lek i kaszel minal wkoncu teraz boje sie ze w tym roku znowu nas dopadnie, jednak wiem ze od razu pojde po zyrtec albo cos innego , tylko nie syrop...