Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cymbałka

******** które zaproszenia ładniejsze ? **********

Polecane posty

Jak dla mnie te kokardy za duze i jakies takie sztuczne, te z allegro z czerwona wstazka :)

Gość olaaaaaaaaaaaaaaaa
ja Ci odpowiem z praktycznej strony:) Te kokardy do zdjęcia są zawsze idealnie, równo zawiązane, niepomięte itp. Tyle, że w przesyłce często one się mną lub zaginają. oprócz tego ponieważ oni setkami wiążą te kokardy, to zawsze wyjdzie któraś lepsza, któraś gorsza. i te końcówki bywają przycięte na różnej długości. Kokardy z pierwszego linka są bardziej problematyczne, bo są szerokie i mają szersze brzegi, więc bardziej są narażone na strzępienie. Są wiązane bardziej przestrzennie, więc w paczce jedna na drugiej sie pogniotą. Kokardy drugie są wiązane na płasko , wiec się mniej pogniotą, poza tym nie widać końcówek wiec będą wyglądać jednakowo. Nie sądziłam, ze można taki wywód o głupich kokardach zrobić :P ale to z własnych doświadczeń tegorocznych:) Pozdrawiam

Dziekuje za informacje, racja co do tych kokard, nie pomyslałam... Donisiki - dziekuję za info, przeczytałam topic, spojrzałam na komentarze tego uzytkownika i pomimo ze zaproszenia m isię podobaja to nie skusze sie na nie :)

Gość Aleś ty głupia
i tak ludzie jak przeczytają, wyrzucą do kosza!!!!! hahahahaha

Może i wyrzucą, ich sprawa, ale jmy chcęmy miec ładne zaproszenia. Kiedyś dostałam zaproszenie wypisane jak kura pazurem, z jakimis skrótami - ze zapraszaja mnie i osobe tow .. porażka!

Gość oryginalnie...tylko...tu
ja zrobilam sobie zaproszenia sama. W formie serwetki na stol. Wszyscy sie zachwycaja :) No ale ja mam mozliwosci robienia oryginalnych rzeczy bo pracuje w takiej branzy. Kartoniki wszyscy wyrzucaja, a te serwetki to moze im zal bedzie :P

cymbałka a nie chcesz zrobić sama zaproszeń? Wg mnie te pierwsze są ładniejsze ale z czerwoną kokardą, z białą są takie mdłe.

achajka, niestety firma produkująca te z zaproszenia z pierwszegi linku jest oszustem ,wiec odpada. A sama nie chce, nie mam takich zdolności ani materiałów

Gość donosiki
a proszę Cymbałko. Trzeba tępić drani i oszustów :P Pozdrawiam