Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

scalii

Marzenia jego a moje?? Co robić

Polecane posty

Gość pppppppp
i po co placzesz? i tak nie dostanie tej roboty i bedzie po twojemu

Gość JEST TAK ZEE2
no i co panikujesz? nie masz innych marzeń tylko dom, dzieci, mąż? faceci nie lubią lasek bez ambicji! nie jestes dla niego zadnych wyzwaniem tylko jeczysz o zbieranie na wesele. daj spokój kobieto, kształć się, bo o czym bedziecie rozmawiac ze sobą? jaki kolor kupy zrobiło dziecko, albo co trzeba kupic na obiad? porazka

Ja mam ambicję i on mnie zna wie jakom osoba jestem ale boje się że to będzie koniec nas jak on pojedzie na rok do Francji i ja tu sama zostanę a ja tego nie zniosę bo to tak boli, ja nie mogę wytrzymać paru dni bez niego a tu paru miesięcy będzie ł na święta przylatywał co to za związek jak się nie widzi dana osobą w tygodniu nawet na parę godzin a tu są miesiące :(.

Gość dziecinność autorki
jest porażająca!!!:O

Nie było mnie aż 2 dni a wy to uważacie za prowokację no dobre mój miś napisał Cv i list motywacyjne tylko korekta i wysyła wróżyłam mu na onecie i wyszło że wyjedzie , mam nadzieję że wróci po mnie !!

Wczoraj była rozmowa z jego rodzicami i kazali mi bardziej zajmować się studiami niż pracą ale pod katem we Francji

Gość no cóż coś ccc
7/10 prowokatorze przesadziłeś juz pisząc "jakom". i ogólnie te ostatnie posty są dużo gorsze niz pierwsze. ale ogólnie udana prowokacja.

No nie to nie jest prowokacja, wczoraj byliśmy na ślubie znajomej ale było ładnie za w czerwcu ślub siostry za tydzień matura wiem kiedy mam obronę tytułu technika .

Gość aee
o kur..wa, ''wrozylam mu na onecie'' :D

To już nie można wróżyć on się tym nie przejął zbytnio wyjedzie to cóż to mam nadzieje że wróci :)