Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może kiedyś dojdę do wprawy

Czy ujdą tak pomalowane paznokcie?

Polecane posty

Gość zdecydowanie nie
okropne

Gość halkaaa
bez obrazy ale okropne masz te paznokcie:/masz takie krotkie i nie powinas uzywac ciemnych kolorow lakieru tylko jak juz cos to jasnych wydluzaja optycznie paznokcie

Gość garnet
o mój panie, najpierw wypadałoby mieć jakieś paznokcie :o

Heh, dzięki za opinie :-) Ale nie chodzi mi o sam kolor i długość paznokci tylko o jakość - czy to jest dobrze pomalowane? A osobiście nie znoszę długich paznokci :-)

Gość Nowaczka Beti
o kurwa :O chyba żartujesz! zapuść troszkę paznokcie, kremu do rąk zacznij używać.. ile Ty masz lat? 70? Twoje palce wyglądają okropnie.. i ten kolor :O Ty masz pomalowane paznokcie, a przy okazji pół palucha. zapomniałaś okulary włożyć?

Gość wyglądają jakby malowała
je piecioletnia dziewczynka :D

Gość Nowaczka Beti
toż Ci przecież mówimy, że okropnie są pomalowane :P

Gość nie wychodz z nimi na zewnatrz

Gość navy seals
proponuję zacząć od zrobienia czegoś z samymi paznokciami, a dopiero potem malowanie. a jeśli już to przez jakiś czas lakier bezbarwny, do czasu aż nie nauczysz się, że paznokieć kończy się tam, gdzie zaczyna się skóra :o

:O sie ideały odezwały. Krótkie i zabawne. Wychodx na ulicę i wcale się nie przejmuj :)

cholera. będę próbować dotąd, aż się nie nauczę :/ Czyli pewnie jeszcze długo :( A sam kolor i długość moich paznokci mi się podobają. Jedyny problem w tym, że jestem antytalentem do malowania się :(

Się nauczysz:) A jak wyjedziesz poza paznokieć, to zmywacz na pałeczkę kosmetyczną i wycierasz:)

qwertz no właśnie cały czas tak robiłam i to co jest na zdjęciach to najlepszy efekt jaki uzyskałam :(

Gość może zapomniałaś okulary
włożyć ? :P

Więc reszta to juz naprawdę kwestia wprawy:) Mnie się osobiście podoba. A to, ze jest trochę nierówno, to mało kto zauważy. Zresztą taki czerwony kolor to jeden z trudniejszych i nawet dziewczynom, które maluja pazury od lat czasem nie wychodzi.

no wiesz pomalowane są strasznie...nie mozesz najezdzac tak na skórki...zrob milimetrową przerwe miedzy paznokciem a skórką...a jesli juz najedziesz to zmyj to patyczkiem do uszu..albo jeszcze lepiej kup sobie taki zmywacz w pisaku...i zalecam tez oliwke do skórek i krem do rąk i będzie ok :)

Nie musza byc dlugasne, ale pozwól im choc troche urosnac, tak, zeby biala czesc odrastala od palca chociaz na 2 milimetry! Zadbaj o skóre na rekach! Po umyciu rac, odhaczaj skórki recznikiem. Uzywaj kremów! No i musisz sie wprawic w malowaniu, bo jak narazie to bardzo nierówno jest i zamiast ozdabiac, szpeci!