Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marina901

Denerwuja mnie ludzie którzy mimówia ze mam anoreksje jak to nie prawda!!!

Polecane posty

Gość marina901

Od zawsze byłam szczuoła osoba mam to po mamie jak to sie mówi. ostatnio faktycznie cas apetytu nie mam ale to napewno nie anoreksja Miałam juz poczatkowa anemie ale wyszłam z tego. Niektórzy mi mówia ze to moze byc przyczyna ciazy ze akurat dlkatego tak sie dzieje ze mna ale ja w ciazy chyba nie jestem ,chodz okres spóznia mi sie tydzien! co robic???

Gość a coś jesz
?????

Gość marina901
no tak jem narmalnie tylko ze mniej troche

Gość yousunrise
ja tez jestem za chuda spoko, wmawiano mi juz kazdą chorobe a kiedys gdy pracowalam na kasie w monopolowym jakas pijana klijentka wypalila do mnie z tekstem czy jestem chora na raka bo wygladam jak bym miala umrzec :D:D:D :O:O no tak to jest kiedys sie przytyje. Ja licze ze po pierwszej ciązy:)

Gość yousunrise
i zaloze sie ze mas znieregularny okres. Przy niedowadze rozne cyrki z okresem sie dzieja. kiedys nie mialam przez 2 miesiace. Tak dla uspokojenia.

Gość marina901
a najgorsze jest to ze wszyscy sie mnie czepiaja o to ze za chuda ze niedługo zostana na mnie same kosci to jest denerwujace. tez miewałam okres co dwa miesiace

Gość yousunrise
mi tez kazdy gadal, az sie ludzie nauczylil ze jak slyszalam "ale ty chuda... jaa..... wez jedz wiecej przytyj troche..." to odpowiadalam "patrz kurwa na siebie" szczerze mowiac mialam pozniej w dupie te osoby skoro mialy taką pustą gadke. :P a co sie bede przejmowac.. chamstwo kontra chamstwo.