Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja1

Problem z jajnikami...

Polecane posty

Gość Alicja1

Witam serdecznie! Od kilku dni mam problem z jajnikami a w szczegolnosci z jednym. Pobolewa mnie w taki dziwny sposob tak jakby kłuje i powoduje to ze mam nabrzmialy brzuch.10 dni temu kochalam sie z moim chlopakiem i zastanawiam sie czy to moze byc jakis objaw ciazy? Nie moge zrobic testu bo to przeciez za wczesnie.Czy to jest moze raczej objaw torbieli? bardzo mi to nie daje spokoju Prosze mi pomoc Moze ktoras z Was miala kiedys podone objawy i moze mi pomoc

Gość Alicja1
No nie wydaje mi sie. To troche inny bol niz ten jaki miewam podczas owulacji.Zreszta, czy owulacja jest mozliwa na około tydzien przed okresem? Ja raczej podejrzewam ze to jakas torbiel, ewentualnie ciaza (ale to tez slyszalam ze objawy ciazy pojawiaja sie dopiero po dluzszym czasie) takze moze jakas infekcja albo cos w tym stylu :(

alicjo jezeli sie nie pokoisz to idz do lekarza, wiesz mozliwe ze to owulacja bo czesto owulacja sie przesuwa . tak samo jak mi pamietam ze raz mialam 5 dni przed @ owulacje.

Gość Alicja1
boje sie isc do lekarza. Dlatego pytam o to na forum :(

nie powinnas sie bac:) to dla twojego dobra , jak jest jakies zapalenie to lepiej jak to wyleczysz bo pozniej bedzie jeszcze gorzej....a ja mysle ze jest wszystko dobrze:)

Gość Alicja1
Dzieki amando :) wiem ze musze sie jakos zebrac i pojsc w koncu do ginekologa ale nie wiem jak mam sie przygotowac do tej wizyty.Nie wiem co mam powiedziec i boje sie ze jesli opowiem mu o swoich objawach i o tym ze byc moze jestem w ciazy to odesle mnie z kwitkiem i kaze czekac na miesiaczke :( dlatego moze ja sama poczekam az przyjdzie okres i po okresie sie u niego pojawie.Myslisz ze moze byc juz wtedy za pozno?

alicjo podejrzewam ze jeszcze nie bylas nigdy u gina tak?? z kwitkeim napewn cie nie odesle . pierwsze co to cie zbada ginekologicznie...nie ma opcji zeby cie odeslal z kwitkiem. jezeli to bedzie jakies zapalenie to napewno da tobie jakies globulki dopochwowe, moze zrobi tobie usg zeby spr czy nie masz torbiel. jezeli to ciaza to faktycznie za wczesnie zeby cokolwiek on zobaczyl, ale zanim powie tobie zeby poczekac do miesiaczki to zbada cie. nie obawaij sie nie musisz sie denerwowac przed wizyta. pewnie najgosze bedzie sie rozebrac przy obcej osobie.

moze sie podziebilas gdzies,mnie zawsze tak boli prawy jajnik najczesciej zima jak chodze boso po domu.Sprobuj przykladac cieply termofor w to miejsce czesto i bierz przeciwbolowe ,po kilku dniach powinno ci przejsc.Ciaza napewno to niejest