Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ANULeczka8787

Formy wiatrowe, ludzie o co w tym chodzi?

Polecane posty

wczoraj byli u mnie ludzie w sprawie postawienia wiatraka na moim polu, ten wiatrak służyłby do produkcji energii, bedzie wysoki na 100 m a jego skrzydło 35m i podobno bedą płacić za to duże pieniądze przez 30 lat, prosze o odpowiedzi osób które już takie wiatraki na swoim polu mają, jak to sie sprawdza iczy rzeczywiście płacą za to pieniądze duże? i na jakiej zasadzie to działa?

Jeśli stoi na twoim wykupionym terenie muszą Ci za to zapłacić a co do ilu będą płacić to zależne ile się dogadasz...

z tego co sie orientuje to znajomy podnajmuje swoją ziemię ma chyba tam postawionych 12 czy 14 wiatraków, dostaje za to 20 tys miesięcznie

poczytaj troche i sie doinformuj..nie wiem jak daleko od twojego domu na stac ten wiatrak,ale zostalo udowodnione,ze wiatraki wywoluja wibracje...a te roznego typu zawirowania w twoim organizmie,miedzy innymi poowduja brak koncetracji...ponoc kazdy narzad naszeo ciala ma jakas czestotliwosc dzialania i wibracje to zaklocaja...ale jesli normy beda spelnione,to tylko korzystac :)

Gość wichłacz
ja mam wiatrak na biurku , lata jak jest gorąco

u mnie mają być dwa wiatraki w odległości półkilometra od domu, a płącą od podpisania umowy czy od postawienia wiatraka na polu