Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olivka123

KOBIETY które rodziły- proszę o odpowiedź.

Polecane posty

Gość olivka123

Mam do Was pytanie: Po jakim czasie od urodzenia się dziecka mąż zobaczył Was nago?

Godzinę później, pomógł mi się wykąpać ;-) Ale jesli chodzi Ci o seks po porodzie to po 1 - cc, 6 tygodni, po 2 -siłami natury, był przy mnie do samego końca, po 4 tygodniach próba była, ale jeszcze jakis 1-1,5 tygodnia później, czyli po 5-5,5.

skoro widział mnie przed porodem w czasie porodu to czemu miałby nie widzieć po porodzie?:O dla niego to i tak byłam szczuplejsza :D:D

Asisko, a dlaczego tam. Myślisz, ze po porodzie życie erotyczne nie istnieje? A własnie, ze istnieje i jest CUDOWNIE!!!

Gość olivka123
Oleńka ja nie mam jeszcze dziecka ale myślę, że po urodzeniu dziecka seks jest nie wtedy kiedy jest podniecenie ale wtedy kiedy jest wolny czas i sposobność. Czyli według mnie nie jest to przyjemne.

czarna ale to powazny temat o erotyzmie kobiety wiec czemu wysyłasz ją na jakies ciąze?:O czy to nie miejsce teraz dla Ciebie?:)

a i owszem i tam też działam, ale życie erotyczne mam jak najbardziej i tu też mogę pisać. zresztą pisać mogę na każdym forum, ale tylko te 2 mnie interesują a cos Ty taka niemiła nagle V33? od rana widze że ci się odmieniło? głowa boli czy kawy brakło?

Gość Max.79
Witam, Ja z żoną wróciłem do życia erotycznego po ok. 2 miesiącach od porodu (siłami natury). Na początku był lęk i jeszcze trochę bólu, ale każde kolejne zbliżenie było czymś cudownym i niezapomnianym. Obecnie, kochamy się kiedy tylko mamy czas. Mało tego, w naszym życiu erotycznym pojawił się seks analny :-)

a dziewczynie dobrze radzę, bo sama piszę na macierzyństwie i tam prędzej znajdzie odpowiedź na ten temat. widzę jednak że za dobre rady w tym kraju można dostać jedynie w ryj. więc szukaj oleńko odpowiedzi tutaj, gdzie zaraz odpowie Ci jakiś podszyw, gimgówno, albo stary facet udający kobietę. :O

Gość olivka123
Max 79 bez obrazy ale czy ten seks analny to przypadkiem nie dlatego, że żona po porodzie ma szeroką pochwę i nie ma już takiej przyjemności i dlatego woli analnie?

dlatego nikt Ci ę nie wyrzuca a ty odrazu innych kierujesz na fora :O

Gość olivka123
v33 nie kłóćcie się :-(

v33 jak zabłądzisz samochodem i zapytasz o drogę a ktoś ci powie " jedź tam i tam- szybciej i lepsza droga" to też masz pretensje że w dobrej wierze ktoś chce ci pomóc i Cię gdzieś kieruje?

Czarna ona nie jest w ciązy wiec Twój drogowskaz był nie tylko zbędny ale fałszywy ;) bez odbioru 🖐️

Gość Max.79
Olivka123 => absolutnie nie:) doznania te same, z jednej i drugiej strony. po prostu libido wyższe:):)

czarna grzaski grunt wybierasz sobie ;) uwazaj przez te torebki jadowe to moze ci się jadu nalac do wnętrza ;)🖐️ a to mało bezpieczne w Twoim stanie

czyli TYYYY jesteś warkoczem! :) dokładnie tak samo napisała do mnie WK kiedyś tam kiedyś, no to widzisz. już wiem co mnie tak NAGLE nie lubisz, a rano jeszcze byłaś milutka :) teraz napisałam topic mały o Tobie i już widzę lekki powiew chamstwa z Twojej strony. torebki jadowe, grząski grunt- kluczowe słowa Warkocza gdy ktoś ją podkurw.... :D witaj Warkocz na pokładzie!