Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomoc-shock absorber

czy jest tutaj best_bra?

Polecane posty

jestes tutaj? chciałabym kupić stanik sportowy shock absorber. mam 78 cm pod biustem mierzony ciasno i 98 w biuscie, z bra-fittera wychodzi mi 32FF ale wiem ze SA są bardzo ściśliwe, czy powinnam więc szukać innego rozmiaru? tzn. np. 34F? a może jeszcze inny? będe wdzięczna 🌻

Gość podnoszepodnosze

W 32 IMHO nie zapniesz się za Chiny, chyba, że masz żebra z gumy ;) 34 powinno być ok, ja bym zamówiła 34DD i 34E, niepasujący odesłała bo nie pamiętam, czy to zależy od modelu, ale spotkałam się z opiniami, że miski miewają standardowe w kierunku dużych. Mam nadzieję, że pomogłam :)

dziękuję bardzo za pomoc :) 🌻

Gość początkuję ja
ja dla rozmiaru 74/95 chciałam zamówić 70FF ale zwątpiłam czy do dobry rozmiar który ze sportowych najbardziej polecacie?

Gość początkuję ja
podnosze - pomocy

początkuję ja, na 74/95 brałabym 70E (32E), chyba, że miałaś jakieś inne modele brytyjskie i wyszło Ci, że potrzebujesz innego rozmiaru niż wynika z tabeli. Ze sportowych fajne są Royce (w sklepie Bravissimo, dają całkiem ładny ksztalt piersi ale mniej zabudowane na plecach) i Shock Absorber (bardziej spłaszczają piersi), ale są też inne marki, m. in. Freya oferująca sportowe z fiszbinami (tych nie próbowałam), przeczytaj tę notkę na Stanikomanii i komentarze do niej: http://stanikomania.blox.pl/2010/02/Aktywny-biust-w-aktywnym-staniku.html