Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dandyska

mój eks dodał fotę z nową dziewczyną na nk

Polecane posty

Gość dandyska

Zjebał mi 4 lata życia i wyjechał do Pekinu.Byliśmy ze sobą 1,5 roku, kochalam go, on mnie zdradził, minął rok, znów zaczął mi mącić i mącić, nigdy do siebie nie wróciliśmy. Nie dał mi czasu na oswojenie, przemyślenie ale jakos mu wybaczyłam, chciałam wierzyć, że ma dobre serce.W wakacje ponownie uderzył do mnie,mówił mi, że jest gotów się mi oświadczyć, nagle się przestał odzywać, dzień przed jego wyjazdem spotkaliśmy się przypadkiem no i poleciał ... po tym jak już tam doleciał pisal mi na gg że tęskni , że to zepsuł i, że już zawsze będzie mnie kochać a teraz jest czas, kiedy musimy nabierać pewności ---aż. no i nagle widzę to zdjęcie z podpisem takim (podpisał fotę tak jak mówił do mnie), czuje sie beznadziejnie, bo ja pokutuje i nie spotkałam kogoś z kim chciałabym być przez ten czas, a taki skurwiel, który zmarnował mi 4 lata życia triumfuje.

Gość dandyska
czemu los taki jest, Ci dobrzy dostają po dupie, a Ci , którzy nie są uczciwi wygrywają?

Gość NiePsuj
to jesst najgorsze co, ON triumfuje a JA czuje sie jak ostatnie G. Doloz mu, zemscij sie, pogryz kogos.

Gość Olej to zwyczajnie i koniec
dlaczego masz pozwolic aby sie to na tobie odbiło !Dzieki bogu nie zostałaś z takim gnojkiem .....życie przed toba

Gość NiePsuj
Wygrywaja? Dziewczyno, czy ty kiedys jakas ksiazke przeczytalas, czy nauczyclas sie czegos od madrzejszych o zyciu? Jestes po prostu LATWA a nie DOBRA, to nie ma ze soba nic wspolnego, pracuj nad soba a jeszcze zobaczysz ze bedziesz sie z tego smiac.

usuń go ze znajomych na n-k, po co masz się męczyć. I spróbuj wogole go usunąć z pamięci, bo nie jest jej wart (tzn. twojej pamięci).

Gość dandyska
Nie jestem tak prymitywna, żeby w ogole z nim gadać, dodam , że od stycznia nie rozmawiamy już nawet na gg, dał mi spokój bo poznał nową dupę, jakie to żałosne. Nic nie zrobie, jednakże nie zmienia to faktu , że szlag człowieka trafia. Jeszcze komentarze tych ludzi są najlepsze. Normalnie żenada.

Gość NiePsuj
Ludzie ktorzy pokazuja swoje gadzety na NK maja nie po kolei w glowie.

Gość dandyska
do niepsuj! Po prostu pozostawię to bez komentarza, nie jestem pustą lalą, która sypia z każdym kolesiem.

Gość nie psuj nie oceniaj tak
ostro łatwa,naiwa i dobra sa często powiązane ze sobą,jeszcze reasumując zależy w jakim sensie łatwa bo dosyc głupio to brzmi,przejechała sie dziewczyna na kolesiu, mozna wyciagnąć z tego nauczkę i miec kolejne doświadczenie zyciowe

Gość dandyska
A książek wiele przeczytałam, ale to nie wszystko, trzeba samemu dojść dl pewnych wniosków. Zreszta ja Tobie nie będę udowadniać jaka ja jestem.

Gość oj laska laska
Ja pamietam jak moj eks wsadzil pierwsza fote ze swoja nowa laska na naszej klasie. Oczywiscie nie na polu, przed domem..tylko zdjecie od razu z wojazy,dokladnie Szkokholm..jak zobaczylam to slabo mi sie zrobilo. Wiedzialam ze ma juz inna ale jednak fota mnie mocno wzburzyla. Potem mial takich romantycznych zdjec z 30. Dalam sobie spokoj i nie zagladalam na nasza klasa na jego konto przez dluzszy czas.Inny eks tez z panna ma zdjecia-ale do tego juz nic nie czuje. Ja w miedzyczasie-tak z 3 lata...przeszlam przez kilka naprawde fajnych krotkich znajomosci(2-3 miesiace),z ktorych nic wazniejszego nie wyniknelo,oczywiscie bez seksu bo szybka nie jestem. Ale albo facet nie mogl sie zaangazowac, inny wyjezdzal na pol roku daleko,kolejny -cos mu sie odwidzialo.I tak sobie trwam w swojej samotnosci, nie jest latwo ale co poradze? Lata plyna,moje kolezanki maja facetow, mezow,narzeczonych. Moze w wakacje naladuje baterie i odpoczne od tego wszystkiego. Niedawno poznalam faceta, ktory bardzo chcial ze mna kontynuowac znajomosc ale nie byl kompletnie w moim typie ani z wygladu ani z charakteru ...porazka

Gość NiePsuj
oczywiscie ze samemu, widac ty jeszcze nie doszlas

Gość dandyska
Widzicie to nawet nie była moja naiwność, ja go pokochałam, a nigdy się potem tak nie zwiazałam emocjonalnie z kimkolwiek i jestem typem, który nie zmienia facetow jak rękawiczki, interesują mnie związki , które jednak są oparte na jakimś głębszym uczuciu. Dlatego ludzie się dziwią czemu jestem sama, to też jest dobijające, Czemu dziewczyna taka jak Ty jest sama. Wykończyłam się psychicznie, to jego zasługa, tak mocno mnie zranił.

Gość NiePsuj
A czy ja twierdze ze jesteś PUSTĄ LALĄ. K-wa mać, mówię że to nie przez to że jesteś DOBRA, tylko ŁATWA, ŁATWA nie znaczy że jesteś PUSTA czy dajesz D. każdemu.

Gość popluszka
Z moim tez tak bylo, zerwalismy kolejny raz i meczyl mnie o powrot, jak mu powiedzialam ,ze spotykam sie z kims innym to od razu dal zdjecie nowej laski na n-k , pozniej mi jeszcze wypisywal ,ze juz ja pol roku zna!!! no ale koniec koncow po burzliwej rozmowie usunelismy sie ze znajomych na n-k, ja zablokowalam jego nr gg, skasowalam numer tel i juz rok nie mamy kontaktu i bardzo sie z tego ciesze, bo jestem szczesliwa z nowym facetem, mija rok a ja o tamtym juz zapomnialam, ty tez tak zrob, na dobre ci to wyjdzie.

Gość NiePsuj
dandyska no widze wlasnie ze wazne jest dla ciebie to co mowia INNI o tobie, pewnie wiedza lepiej od ciebie co dla ciebie dobre...

Gość to no wyjasnij nam sens łatwej
Łatwe dziewczyny redPor 2004-03-03, ostatnia aktualizacja 2002-01-22 20:52 Kobieta łatwa to przede wszystkim kobieta naiwna, bezkrytycznie przyjmująca to, co jej się wciska to z wysokich obcasów:p

Gość dandyska
Doszłam już dawno do takiego wniosku ale on zaczał jątrzyć, łazić za mną , dzwonić dcodziennie, nawet sobie tego nie wyobrażacie, w ogole studiował ze mna ... a jak się kogoś kochało to jest coś czego nie chcesz, nie chcesz by wracało i wraca, w te wakacje były jakieś pocałunki itd, ale z mojej strony to wszystko było chore, zeschizowane, wiedziałam , że to nie ma sensu, on wyjezdza, poza tym to nie to bylo problemem, ale wczesniejsze rzeczy ktore sie wydarzyly, nie umialabym juz nigdy mu zaufac :) a teraz to juz w ogóle .. żal .

Gość dandyska
Oj nie jestem typem naiwnej dziewczynki uwierzcie mi.

Gość dandyska
ale nie wierzę, że w was coś takiego nie wzbudziłoby emocji. straciłam tyle czasu i tysiąc myśli przychodzi mi do głowy...

Gość dandyska to nie do ciebie
było ,tylko do nie psuj zeby wyjasnił/a sens łatwej,bo jakos mętnie te tezy stawia,ja tam rozumiem ,jak człowiek jest zachokany to niejedną rzecz zrobi głupia ,którą dopiero po czasie jak opadną emocje jest w stanie na zimno ocenić

Gość dandyska
co mówią inni o mnie? myslę, że dla mnie to mało ważne, licze się z opinią ludzi, którzy mnie znają i rzeczywiście mają coś do powiedzenia.

Gość dandyska to nie do ciebie
zakochany:p pomyliłam sie

Gość popluszka
wzbudza emocje i owszem tylko niektore szybko z nimi potrafia sie pogodzic, ja zapomnialam, ale czasami jestem sama na siebie zla ,ze rok czasu zmarnowalam na bylego

Gość NiePsuj
Napisalem ze dandyska stwierdzila "Dlaczego DOBRZY ludzie zawsze zle wychodza, a ci zli maja luksusy", a ja na to że to nie kwestia dobroci tylko ŁATWOŚCI, czy też NAIWNOŚCI a nie tego że jest DOBRA.

Gość dandyska
e tam gdybym była naiwna zaliczyłabym już przez te lata posuchy z 50 napalonych kolesi :)

Gość dandyska
luksusy luksusami ale uczucia to inna sfera, bezcenna, tak?

Gość NiePsuj
dandyska tu nie chodzi zeby sie ze wszystkimi liczyc co mowia, moze w tym problem ze powinnas zaczac wiecej sama myslec niz sluchac innych, poza tmy co to znaczy ze sie dziwia ze taka dziewczyna jak ty jest sama? To jakies pierdoly, niech wyluszcza o co im chodzi.