Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Egzaminaaaa

EGZAMIN GIMNAZJALNY. ROZPRAWKA

Polecane posty

Gość Egzaminaaaa

Kochani!! Powiedzcie mi jak oceniacie tegoroczny egzamin gimnazjalny, a przede wszystkim rozprawkę pod tytułem ,,Wyprawa,wędrówka,tułaczka...podróż niejedno ma imię\'... ja sama uważam temat za trudny, a jak wy jak wasze wrażenia?

Gość lucjankasu
temat calkiem spoko.dalam malego ksiecia,odyseusza i karoline i marcina.ogolnie egzamin na poziomie znosnym :) ale to podanie mnie zaskoczyło

Gość Egzaminaaaa
Aha, ja dałam Małego Księcia, Latarnika i Kamińskiego...ale cholera obawaim się tej rozprawki... ;/

nie była zła... wystarczyło podać w argumentach książkę Mały Książę, jak pisałaś o pisarzach to A.Mickiewicz,J.Słowacki a z mitologi to Odysa:)

Gość lucjankasu
hehe ja to sie obawiam jutrzejszego egz :P fiza chemia ? to porazka :]

Gość Egzaminaaaa
No no, ale temat jak dla mnie za bardzo ogólnikowy.....no jak można udowodnić że podróż niejedno ma imię? znacznie prostsze by było np że podróże kształca, czy uzasadnij, że dzięki podróżom zdobywamy nowe doświadczenia.

Gość lucjankasu
nie no ja napisalam cos tam ze dzieki podrozom zdobywamy wiedze,spelniamy marzenia,ale sa takze minusy np dla osob ktore wola pozostac przy rodzinie i w ojczyznie to zwykle podroze nie pasuje i tego typu pierdoloy

hehe wiadomo ze by było łatwiej ale to nie podstawówka gdzie piszą o baloniku kubusia PUCHATKA... TU TRZEBA MYŚLEĆ

Gość Egzaminaaaa
odświeżam

Gość Egzaminaaaa
Jakoś nie przypominam sobie, żebyśmy w podstawówce pisali o Kubusiu Puchatku... -.- no nie, patrz, nie wiedziałam, że trzeba myśleć! Cóż za nowość.

Pamietam, ze na tescie gimnazjalnym mialam z rozprawki maksymalna ilosc punktów :D Ale mialam latwa rozprawke(chociaz nie pamietam, o czym ;) )Temat z tego roku wydaje sie trudniejszy

Gość Egzaminaaaa
Nie ma za co ;) Co jutro...chemia, fizyka.... uff. Tragedia.