Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniecznie rghjgfjgfjghjghjk

dzisDostalaamCiote wPt mialamKochacSieZeSwoimChlopakiem. IleDni trwa okres uWas?

Polecane posty

:( ;( :(

ciota- krotsze slowo niz miesiaczka w chiacialam wszystko w temacie zmiescic. Nigdy nie przywiazywalam wagi do tego ile mam okres. Kurde mialo byc tak pieknie. Plakac mi sie chce

zarezerwowalismy hotel nad morzem. Romantyczny weekend :( jego urodziny... zastamnawiam sie ile dni czerwony problem trwa u innych kobiet?

+Quote Post hosenka Gród Kraka Dołączył: 14.02.05 Postów: 123 Zobacz profil Znajdź posty użytkownika Rozmowny **** Grupa: Stały bywalec < post 15.02.2005, 00:02 Startowy.com | Post #15 | Mozna skrócic okres, ale farmakologicznie, choć nie środkami antykoncepscyjnymi. Wystarczy od drugiego dnia okresu żażywać Rutinoscorbin. Dlaczego? dlatego , że on wzmacnia ścianki naczyń krwionośnych i dzieki temu krwawienie kończy się szybciej Go to the top of the page +Quote Post nieprzewidywalna... nieprzewidywalnaXXX Dołączył: 17.02.05 Postów: 204 Zobacz profil Znajdź posty użytkownika Gaduła ****** Grupa: Super Użytkownik < post 17.02.2005, 07:35 Startowy.com | Post #16 | hmmm wiesz mysle że jednak można...organizm kobiety zbudowany jest tak że w kazdej miesiączce ilość wydalanej krwi jest taka sama.jeśli np przez okres bedziesz wykonywać ciężkie ćwiczenia(wiadomo że wtedy krew spływa szybciej i jest obfitsze krwawienie...)to jeśli upłynie określona ilosć krwi to okres sie skończy...ja raz tak miałam blush.gif ile w tym prawdy? ze str.www: http://forum.gery.pl/index.php?showtopic=39128

zależy ile do tej pory zawsze u ciebie trwał.. jak jakbym dostała dziś rano to w piątek na wieczó miałabym znikomą końcówkę

Gość gkrol
a mocny masz ten okres ? 3 dzien na ogol jest jeszcze obfity ale jesli nie to zrobcie to pomimo okresu chyba ze chlopakowi bardzo to przeszkadza, ale no pod prysznicem nie powinno byc problemu

Gość najkrócej SIEDEM dni

Gość głupich nie sieją

ghdfhh

Gość Ja to przeżywam trudny
okres od paru lat :(