Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna..

A ja jestem brzydka i mnie nikt nie kocha

Polecane posty

Gość taka jedna..

Pewnie powiecie, że nie ma brzydkich ludzi, ale mam już 19 lat i nikt się mną nie zainteresował. Wiem, że problem leży w wyglądzie bo nawet moja mama przyznała to w chwili szczerości, a pustakiem z solarium nie jestem. Wiem, że to głupie ale mi przykro z tego powodu.

Gość NiePsuj
marudzisz

Gość taka jedna..
Nieprawda. Biorąc pod uwagę wszystkie aspekty mojego życia wychodzi na to, że jestem do doopy :( I jeszcze ten okropny ryj :(

Gość Boski Apollo - prawdziwy
Spoko na pewno jakiś cwel spod budki z piwem Cię przygarnie :)

Gość Boski Apollo - prawdziwy
karmindla ---> jedynym bóstwem tutaj jestem ja

Gość taka jedna..
Już pokazywałam zdjęcia na kafe i posypały się komentarze, że wyglądam jak wieśniara. I co z tego, że czasem się umaluję, skoro i tak kiepsko wyglądam? :(

Gość Psucie
pokaz pokaz my jeszcze nie widzelismy, postaramy sie obiektywnie ocenic, moze ty porpostu wlasnie jestes calkiem do rzeczy i dlatego inni cos do ciebie maja, wiesz czasami tak jest ze nam sie cos wydaje bo nie jestes,y w stanie sami obiektywnie ocenic siebie, to jest trudne a otaczajacy nas ludzie albo nic niemowia bo akceptuja albo wllasnie mowia wtedy kiedy ich samych cos wkura, czesto zazdrosc

Gość its me bitches
kompleksy kompleksy....zamiast marudzic wez sie w garsc. powalcz o siebie.. nie rozumiem czemu sama chcesz sie zniszczyc!???? zyj dla siebie !

pokaz fotke jeszcze raz a Ci powiemy ;) z pewnoscia przesadzasz

Gość its me bitches
zgadzam sie z bree

Gość Gaderypo
Dobrze za to, że nie jesteś głupia, wtedy nikt by cię nie chciał, a tobie wydawałoby się, że to sprawa wyglądu... Ale skoro twoja mama mówiąc ci, że nie jestes pustakiem z solarium- krytykuje twój wygląd, to jest źle i to nie jest wina mamy.

Gość Tak jesteś
brzydka i co ?A co brzydkie nie mają mężów ,facetów ?Masz chyba problem nie z wyglądem zewnętrznym .Tylko z wnętrzem coś nie tak .Weż się ogarnij kobieto :)

jeżeli sobie wmaiwiasz coś takiego to podświadomie odsuwasz od siebie ludzi jesteś jescze bardzo młoda, i całe życie przed tobą, nie wierze że jesteś jakąś poczwarką z jednym okiem wyżęj drugim niżej i krzywym nosem:P no weź przestań, najlepiej zapodaj fotkę, wtedy można cię bedzie obiektywnie ocenić