Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaa jednaa

Nie wiem czy mam chłopaka

Polecane posty

Gość takaa jednaa

Spotykamy się już od kilku miesięcy ale tylko raz w tygodniu, bo oboje pracujemy i studiujemy a mieszkamy 20 km od siebie. Chodzimy do kina, do kawiarni, na spacery do parków ale całujemy się tylko w policzek na przywitanie i na pożegnanie a za rękę trzymamy się tylko w kinie. Dodam, że ja mam 24 a On 26 lat i żadne z nas wcześniej nie było w w żadnym związku. Sama nie wiem czy to jest już związek czy nie? Od jakiego wydarzenia wy datujecie początek związku?

Gość NiePsuj
maskara

Gość hipochondria
masz tyle lat a zadajesz takie dziwne pytania ? a ty jak idziesz z "kolegą" do kina to trzymasz go za rękę ? skoro żadne z Was wcześniej nie miało partnera to chyba nic dziwnego że na siłę niczego nie przyspieszacie, albo jesteście oboje strasznie nieśmiali albo oboje jesteście dziwakami

Gość takaa jednaa
maskara?

Gość hipochondria
dziwolągi z Was, chyba żadne z Was nie ma temperamentu ani nie odczuwa pociągu fizycznego kilka miesięcy trzymać się za rączki ?! buhaha

Gość twoj stary obserwuje
Skoro nie powiedzieliście sobie że jesteście parą to ją nie jesteście, on może traktuje Ciebie jak tylko przyjaciółkę, najlepiej spytaj go w prost czy jesteście parą lub i czy chce poproś go o chodzenie.

Gość takaa jednaa
Kilka miesięcy ale rzadko się spotykamy przecież. Tylko raz w tygodniu i nie w każdy tydzień. Poza tym codziennie smsujemy i rozmawiamy na gg

Gość takaa jednaa
Pytać się cy jesteśmy parą? Chyba nikt tak nie robi a o chodzenie to chyba w podstawówce - nabijasz się chyba ze mnie

Gość takaa jednaa
Większość par precyzyjnie co do dnia datuje początek związku, od jakiego wydarzenia?

Gość czysta milosc
Przecież to jest związek idealny, czysty, bez pożądliwości cielesnych

Gość dandyska
po co to komu jakaś data :)

Gość Boski Apollo - prawdziwy
Jesteście dziwni. Ten facet to jakiś lamer i ciapa. Jesteś pewnie bardzo spragniona bliskości więc ja na jego miejscu już dawno sprawdziłbym 101 pozycji z Toba:)

Ja na Twoim miejscu chciałabym sytuację wyjaśnić, choćby po to, żeby uniknąć potem nieporozumień ;-) Po prostu z nim porozmawiaj - o tym, jak on widzi waszą znajomość. Wiesz, ja też mam kumpla, z którym się widuję, chodzimy na kina czy kolacje. I wierz mi, parą nie jesteśmy ani nie będziemy :-)

Gość Gaderypo
Radzę kolesia przycisnąć do ściany, zerwać z niego koszulę, zrobić "mraaaau!" i poczekac na reakcję: Jeżeli to normalny, zdrowy chłopak to będzie się sam rozbierał dalej i ciebie przy okazji, jak zrobi "hau, hau" to jest szowinistą (nie odpowiada mu kobiecy, wydany przez ciebie, okrzyk godowy i musi mieć inny), jeżeli zrobi "hrum, hrum" to jest świnią. Jeżeli przytrafi ci się, że chłopczyna się zdenerwuje, pozapina guziczki i odejdzie kawałek by odwrócić się i z szatańskim uśmiechem zakrzyknąć: "Punkt g to ja mam w d*pie!", to zacznij sie martwić - ma romans z twoim bratem... Książę z bajki zwieje, a jeżeli reakcji się nie doczekasz wcale, to sama zwiewaj.

Gość ejbisi
:D Nic dodać nic ująć.