Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jusssssstkaa

Jak to jest???? CC

Polecane posty

Gość Jusssssstkaa

jestem w 39 tygodniu ciązy...termin mam na 4 maja dzisiaj byłam u swojego lekarza prowadzacego ciąże... mam wskazania na cesarskie cięcie(kłykciny)...lecz jeszcze dzisiaj mi go nie wipisał powiedzial ze mam przyjsc 6 maja to mi wtedy wypisze...ale co jesli zaczne rodzic wczesniej...:/ powiedzial tylko ze najwyzej w szpitalu mam mowic ze mam kłykciny:/ ale czy to wystarczy??? czy zdążą ja zrobic???

Gość Jusssssstkaa
:/

Gość Jusssssstkaa
halooo....jak to jest??

Gość Jusssssstkaa
ten moj lekarz to wogole jest jakis dziwny...lepiej bym sie czula z tym skierowaniem:/ niewiem jak potraktuja mnie w szpitalu

Gość Jusssssstkaa
nie prywatnie nie.....dla mnie tez to dziwne bo myslalam ze wypisze i bede spokojna....a nie ze ja mam przyjsc 2 dni po terminie i dopiero wtedy wypisze...a jesli nie zdazy to w szpitalu mam mowic...ehhhh szkoda slow

szkoda,że z nim nie dyskutowałaś. Ale trudno, może idź do niego jeszcze raz i porozmawiaj. Ja bym chyba z nerwów rękę do łokcia obgryzła do tego czasu. Ale w szpitalu pewnie nikt ci na siłę nie każe rodzić :-) Może faktycznie nie masz się czym przejmować. Sama nie wiem, a kłykciny zawsze są wskazaniem do cc?

Gość Jusssssstkaa
podobno tak bo dziecko moze sie zaraźic.....

no to głowa do góry. Powodzenia życzę, ja też miałam w końcu cc, ale z innych powodów wynikłych przy porodzie sn. Trzymam kciuki i powodzenia!