Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienormalny...

27 lat ...i około 40 prostytutek

Polecane posty

Gość nienormalny...

czy byłem uzależniony ...? ale już od prawie 8 mscy nigdzie nie byłem a od 4 mscy mam dziewczynę i .... dopiero teraz zacząłem się zastanawiać co ze mna było nie tak skoro wkładałem .... w co popadnie.... czy zasługuję jeszcze na porządną dziewczynę ....?

Gość nie sypiam z komiczne
niestety. to nalog. teraz masz okres absytencji ale wrocisz do prostytutek..pierwszy kryzys w zwiazku, w pracy, alkohol.... smutne, wspolczuje Ci ale nawet zakaldajac szczera skruche ulegniesz...

Gość tak mało
???????????????????

Gość ale chlopie
kasy straciles

Gość lubię ludzi
sorrry ale WY FACECI to z tymi dziurami macie narąbane we łbach byleby w "coś" włożyć ! ;( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a wy kobiety nie możecie
tego pojąć, tak mamy zakodowane w genach, że chce nam się ruchać o wiele bardziej, niż wam być ruchanymi. I to cała tajemnica wiary

Gość ksiadzProboszcz
a wy niewierne dziewiece tak wy nalozycielki szatana BYLE BY COS WLOZYC a wiary dziecko w to nie mieszaj, to nie przez wiare wkladaja byle co, a potem placza niezadnice ze nie maja orgazmu, a cnote traca z markerem w ktorego wszedl szatan i zwiodl na pokuszenie..

Gość no zesz kurna
czemu takiej dzialalnosci nie opodatkuja?? Dowaliliby dochodowy i vat od uslug i tyle kasy by wpadlo do budzetu ze nie musieliby wymyslac kolejnych sposobow jak zerznac z kierowcow!!!