Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nienia

Chrzciny

Polecane posty

Wybieramy się na chrzciny dziecka siostry ciotecznej mojego męża. Co kupić w prezencie? A może lepiej dać pieniądze, jeśli tak, to ile?

Dziewczynka czy chłopczyk?? Moja od dalszej rodziny dostała np kolczyki choć uszek nie ma przebitych, ewentualnie można jakiś ładny ciuszek, nie typu zwykłe body tylko jakiś taki fajny komplecik. Z kasą trudno trafić, jak do nas ktoś przychodził pierwszy raz w odwiedziny małej to jak nie miał prezentu to zostawiał 50zł ale mi zawsze głupio było bo wolałam już żeby był to ciuszek niż tak kasę brać

Gość Ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Mysle,ze pieniazki odpadaja,bo niewiem ,czy dziecko ich sie doczeka,ale kolczyki,łancuszek rzeczywiscie jest problem bo dla chłopca to niemam pojecia:)

Chłopczyk. Jakoś prezenty w stylu łańcuszki czy inne grawerowane smoczki nie przypadają mi do gustu - dość pragmatyczna jestem:P Ciuszków dla małego wiem, że mają aż za dużo, bo jest w bliskiej rodzinie dziecko tylko o pół roku starsze i wszystko po tamtym dostają, plus to co od innych w prezencie zaraz po porodzie dostali ( dzidzia się w styczniu urodziła)

Dziecko ich na pewno nie doczeka, ale może przyda się na pampersy czy jakieś inne przydatne mu rzeczy.... Sama już nie wiem.

To może prezent typu krzesełko do karmienia, chodzik itp, zależy czy rodzice oczywiście chcą tego typu rzeczy, albo jakąś zabawkę już na przyszłość moja np lubi kluczyki fisher prise

Gość Ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Chyba rzeczywiscie te pieniazki najlepsze rozwiazanie,ja tez niezdawałam sobie sprawy,ze tak ciezko cos wybrac.Daj pieniazki i problem z głowy:)

Najgorzej, że nie wiemy co oni mają...Byliśmy w lutym u nich, nie wiem, co już mają, a czego nie:( A jak mąż rozmawiał z siostrą, to oczywiście powiedziała, że mamy sobie kłopotu nie robić....:(