Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asssicaa

Cz facet może być całe zycie tylko z jedną...?

Polecane posty

Gość asssicaa

Jestem pierwsza dziewczyna mojego faceta. Bardzo go kocham.. On jest moim 3 chłopakiem.. Czy myslicie, ze on da rade byc tylko ze mna... ? Czy to raczej niemozliwe..?

Gość ksiadzProboszcz
da rade, jak bob budowniczy da rade to on tez da rade CZY DAMY RADE ? TAKKK DAMY RADE

Gość asssicaa
Ale może powinnam mu jeszcze pozwolić ruchnąć dwie koleżanki żeby mi potem nie wypominał o tym że ja 3 a on 1 :-O

Gość dojrzała panna
teoretycznie tak ale w praktyce to raczej się nie sprawdza każdy facet tak myślę powinien się przed ślubem wyszumieć bo będzie źle jak dojdzie do takiego wniosku po ślubie

Gość oczywiście że
jakaś sprawiedliwość musi być.Ale lepiej nie twoje koleżanki :classic_cool:

Gość ksiadzProboszcz
da rade da daj mu ruchnac 3 swoje kolezanki i bedzie remis bedzie po rowni tak bedzie sprawiedliwe a potem wy sie ruchajcie juz do woli tylko uwazajcie na chrumkruki

Gość K21
moze tak, moze nie, podobnie jak i ty nie mogłas (bo on juz jest 3ci jak twierdzisz) co za debilne pytanie ludzie naprawde sa niekonsekwentni, sami czegos nie robią, a od innych wymagają.🖐️

a mi się wydaje to możliwe.Sama jestem w podobnej sytuacji i tez czasem sie nad tym zastanawiam.Ale dla przykladu podam swoją sąsiadke:ona na pozór wyglądała jak cnotka,rzeczywistość była całkiem inna.Poznała faceta,który swojego czasu przebywał w seminarium.Wiadomo,że ona była jego pierwszą kobietą.Są ze sobą juz 5 lat,mają dwojke dzieci..czasami sie kłócili,Kaśka wracała do rodziców(ona sama mieszkania nie ma),ale zawsze było tak,że schodziła się z tym swoim i wszystko było dobrze.Nie jestem niestety nim i nie wiem czy ma kogoś na boku czy też nie ...

Gość ale ona tych facetow
miala przed tym co teraz z nim jest wymaga wiernosci, a kto powiedzial ze byla niewierna?

jeżeli ktos jest teraz wierny ma prawo wymagac tego samego od partnera.Wy faceci szukacie ciągle taryfy ulgowej.Co trzecia może kobieta nie jest dziewicą.Zważając na wasze upodobania estetyczne wiadomo,iż w wiekszosci wybierzecie kobiety,które mają za sobą pierwszy raz.Usprawiedliwiacie swoje żądze tym,że jezeli kobieta miala a ja nie to ja mam do tego prawo(w końcu trzeba wyrównać tą różnice w byłych partnerach)

Gość ksiadzProboszcz
zgadzam sie z poprzednikiem, i tam u gory swieci takze

Gość ksiadzProboszcz
hmm prawiczek mowisz ze "ciagnie swoj swojemy" ? troche dziwne ale niezbadane sa proroki boskie