Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczyulona

mam uczulenie i MAM PYTANKO błagam pomocy !!!!!

Polecane posty

Gość uczyulona

dostałam na rękach, udach i dekolcie pełnbo takich małych czerwnoych lekko wypukłych krostek , swędza one mnie mam to juz od wczoraj czy wapno mi pomoże ?????????

Gość uczulenie nie jest wypukłe
może to ospa skoro swędzi?

Gość gupie pytanie
No oczywiscie, ze pomoze, pod warunkiem, ze wezmiesz je wreszcie. Karty ci jeszcze postawic czy co?

Gość uczyulona
:(:(:(:(

kup sobie w aptece jakis alergiczny lek, sa bez recepty, powinno pomoc . Ja juz sama nie wiem na co mam uczuclenie i codziennie musze lykac jedna, a nie daj boze sobie zapomne to PYSKI.PL ;/

Gość kulka srebra
dzisiaj wapno, jutro do lekarza moze to byc uczulenie, ale moze tez i jakas choroba cię dopadla np. ospa

Gość uczyulona
wiecie co ja jestem osrana ze starchu bo czytałam na necie o atopowym zapaleniu skóry i tam pisze ze najczesciej wystepuje na zgeiciach rak i nóg oraz szyi i dekolcie CZYLI TAK JAK JA MAM :O i jest to nieuleczalne :O Ale ludzie przecież ja jeszcze tydzien temu tego nie miałam !!!! skąd by sie to wzięło!!!!! jak to nie zejdzie po wapnie to się chyba powiesze :(

Gość uczyulona
na 1000% to nie jest ospa to nawet nie jest podobne do ospy!!! zreszta ospe mialam juz w dziecinstwie.... to są setki malenkich krosteczek lekko czerwonawych....w tych miejscach w ktorych pisałam....

tez cos takiego mialam dwa razy. Raz na zgieciach rak a drugi raz na zgieciach nog. u mnie przyczyna byl duzy stres a pomogl hydrocortison (masc do kupienia w aptece bez recepty)

Gość uczyulona
Laitka mi sie wydaje ze strest sie do tego przyczynil wlasnie.... bo ostatnio miałam straszne strest.... tą masc mam ale stosuje ja na otacie uczuleniowe w dole brzucha od paska bo mam uczulenie na sprzączke od paska.... powiedz mi, zniknęlo Ci to i więcej nie wróciło ??

Gość uczyulona
własnie wypiłam 2 tablety musujące wapna z serii Zdrovit Alercal.... modle sie by pomogło.....

tak jak mowie mialam 2 razy i to w identycznej sytuacji (stres z tego samego powodu) w okolo polrocznych odstepach. Wapno mi nie pomagalo, masc pomogla skutecznie. a jak to strasznie swedzialo ajjjjjj myslalam, ze zadrapie sie na smierc;]