Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studencinaaa

chcę to sprzedać. sukienka i bluzeczki 36-38, ceny są orientacyjne,...

Polecane posty

Gość pozdrówmy przy okazji
dziedziaki

Gość studencinaaa
spolecznie sie udzielam wystarczajaco:) a fortuty zarobic nie chce. po prostu te rzeczy sa za malo zuzyte (wyprane moze ze 2, 3 razy)...i mi szkoda, by ich zywotnosc zakonczyla sie w PCK czy jakos scierwo w fabryce. Jeszcze dlugo moga komus posluzyc.

Gość pfffffffffff phiii
ale wy wszystkie jesteście wredne.. :O dlaczego ma je oddawać za darmo?? nie wyglądają na jakieś gorsze:o zapłaciła,ponosila trochę, uznala jednak,że to nie dla niej to sprzedaje-proste a jak wam się nie podoba to po co te głuupie komentarze?:O poza tym to nie PCK:o nie rozumiem.

Gość studencinaaa
aaaa, konto jest rodzinne, wiec stad nieco inny adres itp.

pfffffffffff phiii -co się tak oburzasz?To coś złego,że zasugerowałam,że możnaby oddac potrzebującym?Tez wydałam kupe kasy,ponosiłam i oddaje w stanie idealnym.Dziewczyna nie chcę to nie,co robisz wielkie halo?

Gość studencinaaa
jasne :D, zasugerowalas...przy okazji najezdzajac na stan tychze rzeczy - notabene 2,3 razy wypranych...wiec Ty im rozumiem nowki funkiel podsylasz :) ? poza tym, dzieciakie, tym bardziej figury dzieciaka nie mam... zreszta, niewazne.

No 17,18 latki noszace Twój rozmiar chyba nie miałby problemów,że te ciuchy by nie pasowały? Dobrze rozumiesz-nówki.Częśc kupiona i nie załozona,cześć załozona raz czy dwa,mam tendencje do szybkiego nudzenia się ciuchami mimo,że zawsze mam ich za mało :D Z czego taki problem robicie? O_o

Gość hijanka
napewno wezmę udział w aukcji pozdrawiam:)

Gość pfffffffffff phiii
to Ty sie burzysz. fajnie,że miałaś gest dobroci okazując dobre serce i oddając w idealnym stanie ubrania,ale może autorka potrzebuje pieniędzy. chce sprzedać proste.

Gość hijanka
Kocyk jak narazie to ty robisz największy problem, daj spokój dziewczynie to są jej ubrania, ona za nie zapłaciła i niech robi z nimi cco chce!

Gość pfffffffffff phiii
poza tym już się tu komuś te rzeczy nie spodobały to od razu sugerują oddanie:o na pewno znajdzie się ktoś komu się spodobają.

Gość hijanka
mnie sie podobają

Gość studencinaaa
Kocyk, wiec skoro masz takie oh ah dobre serce, to może mi podeslesz pare tych nowek ? Nie kazdemu moze powodzic sie tak dobrze jak Tobie...nie pomyslalas o tym? Rozumiem, sugestie...ale Twoj nieco obrazliwy post wrecz z postawa rozkazujaca mogl byc nieco wrogo odebrany. A ja takze angazuje sie spolecznie, na tyle na ile moge. Pozdrawiam 🖐️ i dobrego.

Rozumiem,że zasugerowanie,że możnaby to oddać jest gwałtem na zacnej studencinie?Dajcie spokój,ludzie :o

Gość studencinaaa
la find du monde - nie mam tzytzow :( 😭 🖐️

"Kocyk, wiec skoro masz takie oh ah dobre serce, to może mi podeslesz pare tych nowek ?" Oh ah,oh ah! Nie mam dobrego serca,oddanie czegoś co od roku lezy w szafie nie jest posranym gestem miłosierdzia więc odpuśc sobie złosliwości. No,jakżeś uboga,to Ci oddam,ale wisiałby na Tobie.

studencinaaa - na pewno coś tam masz - na zdjęciach było widać :classic_cool: Czekam zatem, na karteczce może być dedykacja "dla najwspanialszego, najprzystojniejszego la fin du monde" :classic_cool: 🖐️

Gość podniosęęęe autorce

Gość studencinaaa
bry :)

Gość dawaj wiecej

Gość a ta marynarska
???

Gość studencinaaa
:)

Gość studencinaaa
ktos tu mial zakupic sukienke:P

Gość jestes tu jeszcze
?