Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petite grenouille

wlasnie wypalilam ostatniego papierosa!

Polecane posty

Gość petite grenouille

Pale od 10 lat paczke dziennie. A w zasadzie palilam. Skonczylam czytac ksiazke Allen'a Carr'a "Prosta metoda jak skutecznie rzucic palenie" i przed chwila wypalilam OSTATNIEGO papierosa. Stalam sie SZCZESLIWA NIEPALACA! :)

Gość i ile czasu
powodzenia.

Niepaląca? Jeszcze nie - dopiero skończyłaś palić tego \"ostatniego\". Będziesz niepaląca za jakiś miesiąc bez fajek.

Gość petite grenouille
caly sekret tej metody polega na tym , ze od wypalenia ostatniej fajki trzeba sobie powtarzac ze sie jest szczesliwym niepalacym u mam zamiar sie tego trzymac ! Z niczego nie rezygnuje ale wiele zyskam :)

Gość twoj stary skarbie
góra tydzień wytrzymasz : )

Gość petite grenouille
wiem,ze wytrwam. Wszystkim palacym polecam w/w ksiazke

Gość petite grenouille
Ale sie przed chwila wkurzylam! Kolega z pracy podszedl do mnie i pyta czy ide z nim na fajeczke. Odpowiadam,ze PRZECIEZ POWIEDZIALAM WCZORAJ ZE JUZ NIE PALE ! a on do mnie : "aha, JESZCZE nie palisz, ok" Tak jakbym z gory byla skazana na porazke! A JA PO PROSTU WIEM ZE JUZ NIE ZAPALE I JUZ!!!

Gość dajesz rade malaaaaaa
standard. trzymaj sie w swoim postanowieniu. ja co prawda nie palilam nigdy tak duzy i krotko bo rok-dwa ale od 2 miesiecy mocno ograniczylam, tz palilam 2-5 fajek dziennie, wczesiej to bylo minimum pol paczki czasem paczka. a teraz jakos od 2 tygodni nic. nie ciagnie mnie. jedynie przytylam troche, chodze napuchnieta :(:( i w tym momencie mam ochote zapalic zeby moc sobie ulzyc w kibelku. zal pe el :D

Całą paczkę dziennie!? O matko, dziewczyno. Ja byłam nałogowcem z e stażem: 20 lat. Rzuciłam będąc w ciąży i już po papierosa nie sięgnęłam, nawet jednego. Dasz radę.

Gość petite grenouille
Dzieki za slowa otuchy! To naprawde pomaga :)

Mnie to pomogła ciążą, nie palę 8 miesięcy:D Wcześniej rzucałam miliony razem, nigdy się nie udało:-)

hej poszukuje : Allen Carr - Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie - DLA KOBIET mam pierwsza czesc (drugie wydanie chyba) : Allen Carr - Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie, ale potrzebuje tej drugiej wlasnie - dla kobiet - slyszal ktos? ma ktos? help :)