Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żona młoda

Mój mąż i jego uczennica.

Polecane posty

Od stycznia do mojego męża na prywatne lekcje przychodzi pewna dziewczyna.Jest ona córką znajomego mojego teścia.Wydaje się być miłą dziewczyną.Ale od pewnego czasu wydaję mi się,że mój mąż jej się podoba.Odnoszę wrażenie,że po prostu go podrywa! Mówiłam o tym mężowi.On jednak twierdzi,że to wyolbrzymiam.Nie chcę jednak,żeby nadal przychodziła do niego na korepetycje.Jak przekonać męża,żeby zrezygnował z tego nauczania? Poradźcie!!!

Gość i ile czasu
nie ma sensu zeby rezygnowal jesli jest pewien ze to jest i bedzie tylko uczennica. ja tez kiedys podrywalam nauczyciela od w-fu w liceum ale on byl twardy. powiedzial mi nawet kiedys ze ma zone i corcie ktore bardzo kocha i mimo ze bardzo mnie lubi to nic z tego nie bedzie. moze on tez powinien tak zrobic. no chyba ze jemu sie podoba ze ona z nim flirtuje??

Gość dfhsdohogh
Twój mąż chce ją wyruchać.

Gość pani z budzetowki
a mezulek rozlicza sie chociaz do skarbowki z korkow? ma firme? dalej zamierza okradac panstwo?

Gość pani z budzetowki
PS nie badz naiwna.Z lekcji nie bedzie chcial zrezygnowac,bo to,ze malolata go podrywa,lechce jego ego.Az tak pusta jestes,ze tego nie widzisz? Skoro jestes zazdrosna,pewnie daje Ci ku temu powody.Na Twoim miejscu bardziej zwrocilabym uwage na niego,niz owa uczennice. ze tez faceci biora za zony takie idiotki :o

Gość Ostatni nick na pomarańczowo
A swoją drogą to te młode siksy trzeba tępić bo bezczelne to to jak cholera.

Gość amnesty
A swoją drogą to te młode siksy trzeba tępić bo bezczelne to to jak cholera. Jedna się do mojego męża przystawiała...Ale jej pokazałam kto tu rządzi:)