Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anika zasika

czy mam szanse mieć fajnego faceta jesli nie jestem solarą

Polecane posty

Gość anika zasika

z tipsami, doczepianymi pasmami sztucznych włosów, nie mam tatuażu, nie mam kolczyka w pępku , nie mam silikonów, ostrego makijażu.Jestem ładną skromną delikatną dziewczyną w dzinsach i bluzeczce. Czy jakis przystojniak sie mną zainteresuje ?

Gość anika zasika
mam wadę zgryzu i podczas loda moge przyadkiem odgryzc kawałek ptaka.

Gość anika zasika
ten drugi to podszyw był,ło jessu

Gość ..dlaczego....
niestety nie masz duzych szans. takie czasy:( kup sobie biale kozaczki, karnet na solarium, utlen wlosy i dopiero wtedy smigaj na podryw. inaczej nie masz szans

Gość anika zasika
czy moja wada nie daje mi szans na faceta ?

Gość anika zasika
tak myślałam bo faceci są wzrokowcami i zawsze będą wybierać solary z błyszczącymi paskami :-( a skromne nie mają szans ,nie rozumiem

Gość anika zasika
a może znajdzie sie chociaż jeden co powie że podoba mu się skromna ładna dziewczyna z naturalnym kolorem włosów :-O

Gość sumienie Jarka z lat 80tych
jarek wiesz przecież że jest brzydka nie kompromituj się :classic_cool:

💤

fotek nie oceniam ,ale zdecydowanie lepiej wyglądać blado niż pomarańczowo.

Gość białyczłowiek
A dlaczego miałabys z siebie cygankę robić, przecież tylko białe kobiety są piękne

Gość anika zasika
bo ja mam jasną karnację i właśnie .... a jak ruskaja pokazała swoją fotkę to jest ztrzaskana w solarium , ma przyciemnione włosy, ostry makijaż i wszyscy faceci z kafe za nią sikają :-( a inne rasy wydają pieniądze żeby sobie skórę rozjaśnić bo w ich kulturze jasna skóra to szlachetność a opalona to chłopka z pola :-O

Gość jeśli chodzi o mistyczną
bo Ruskaja jest ładna tyle że za bardzo wytapetowana , ale ładna jest i bez tego.

masz spore szanse... Moja kumpela - idealny przykład który opisałaś. Solarium 2 razy w tyg jeśli nie częściej, ona nie jest opalona - ona jest czerwona, non stop. Lakierowane butki, torebki, kurtki. Różowe kozaczki, tipsy, sztuczne włosy... wiesz kto na nią leci? Najebani faceci na imprezach, dresy, faceci co ledwo skończyli zawodówkę albo liceum. Fajna perspektywa na faceta, co nie? A potem mi się żali, że każdy na którego trafi to idiota, że ją zdradza, że pali, pije, ćpa, imprezuje... No niestety tak wyglądając i tak się zachowując nie ma szans na normalnego faceta. Skąd to wiem? Bo wszyscy moi znajomi - faceci - patrzą na nią z politowaniem i pytają się mnie jak ona tak może... Wiesz na takie laski faceci patrzą z myślą \"tylko na jedną noc\" - jak będą chcieli związać się na stałe to poszukają kogoś Twojego pokroju.