Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zajebiscie załamana

dziś bylam na pierwszej przymiarce sukni

Polecane posty

Gość zajebiscie załamana

i kurde jestem załamana sukienka mi sie nie podoba nie wiem co się stało wcześniej byłam nią zachwycona :(

Gość Mamjuzdosc
ale dlaczego ci sie teraz niepodoba, jest inna? źle ci ją uszyli? czy wolałabys inny krój?

Gość zajebiscie załamana
jest taka jak mierzyłam tyle że mój rozmiar uszyta jest ok kuzwa przestała mi sie nagle podobać :( płakać mi się chcę :(

Gość Mamjuzdosc
a za ile masz slub ? może da sie jeszcze coś zmienić ? zastanów się dobrze, może na przymirce ci sie nie podobała bo była niedokonczona ? i co krój ci sie nie podoba już ?

Gość Mamjuzdosc
jak masz troche czasu do ślubu to jeszcze można coś innego załatwić tą sprzedac na allegro a kupic takją która ci sie podoba ? ewentualnie można tą troche przerobić u krawcowej .......wklej linka sukni na pewno nie jest taka zła

Gość zajebiscie załamana
tak nagle przestał mi się podobać krój :( odbieram suknie 5 maja więc nic się nie da zrobić ! ale ja jestem głupia a zmienna aż szkoda słów :(

Gość Mamjuzdosc
na pewno nie jest taka zła........jak dojdą dodatki, welon na pewno będziesz pięknie wyglądać. Wybierałaś najpiękniejsza i na pewno taka wybrałaś, może teraz nie jest pewna ale myślę że bedzie ok :) a zmienić coś u krawcowej ewentualnie też można na pewno.

Gość zajebiscie załamana
:) dzięki za ciepłe słowa ;) mam nadzieję że będzie ok pewnie to jakieś chwilowe załamanie :) raz jeszcze dzięki za miłe słowa :)

Gość Mamjuzdosc
nie przejmuj się będzie na pewno dobrze, i będziesz piękna :) ja sama również zamówiłam suknie i mysle teraz czy dobrze wybrałam bo wydaje mi sie brzydka jak patrze na inne....ale na pewno wybralysmy tą jedyną i bedzie dobrze Pozdrawiam :)

Gość czarna koala
kochana, moze po prostu bylas w troszke gorszej formie - suknia na pewno jest ładna, jak sie do niej przymierzysz uczesana odpowiednio, z dodatkami, to zobaczysz jaka z Ciebie bedzie laleczka :) wiekszosc kobietek tak ma, to taka reakcja na wlasnie ten brak mozliwosci zmian chyba ;) nie przejmuj sie, na pewno bedzie pieknie :)