Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość an111111

czy można zajść w ciąze uprawiając sex podczas okresu?

Polecane posty

Gość an111111

mam 17 lat i jestem 2 tygodnie po stusunku. Miałam wtedy okres. Jak duże jest prawdopodobieństwo że jestem w ciąży? Dodam, że doszło do tego w wannie w ciepłej wodzie..

Gość aziii
oczywiście ze można.moja siostra tak zaszła w ciążę

Moja koleżanka tak zaszła. Wie dokładnie bo długo przed ani po tym razie nie kochała się z chłopakiem. Była pewna że się nie da więc pozwoliła sobie na sex bez zabezpieczenia - jednak się da choć jak duże są szanse to nie wiem

Gość dfgn
Catarinka zawsze jak wejdę w Twoją stopkę z fotografią maleństwa to aż mi się mordka cieszy :) Boski dzidziuś !!!

Gość ej no
kurcze blaszka.... wiecie co, ja bym nie mogła kochać się w trakcie trwania miesiączki... dziwię się tym którzy mogą :o

Gość ty go oszukalas
ja wlasnie sie poczelam w taki sposob:D ale to zalezy od dlugosci cykli. jesli sa krotkie, to jest wieksze prawdopodobienstwo.

Gość an111111
jakie są objawy po 2 tygodniach? jeśli jakieś są?

Gość an111111
słyszałam że można zrobic zastrzyk.. bo na tabletki jest juą za późno.. czy ktoś może wie jaka jest granica do kiedy można go zrobić?

Gość ej no
sorry, ale jeśli czujesz się za młoda na matkę, toznaczy że jesteś za młoda na sex!

Gość hahaha P pomidor
najpierw sie kochasz bez zabezpieczeń a potem pieprzysz o jakiś zastrzykach może jesteś za młoda na seks sory ale takie sa skótki.... jeśli jesteś gotowa na seks to znaczy że jesteś gotowa aby być matką....

Gość hahaha P pomidor
a nawet gdybyś chciała sie pozbyc ciąży to i tak w polsce tego nie zrobisz. legalne tylko w razie gwałty lub zagrożenia :o

witam. Mam pytanie... Czy jest możliwość iż dojdzie do zapłodnienia? Barałam przez 3 dni tabletki anty ale je odstawiłam bo dziwnie się po nich czułam. Nie biore ich juz 5 dni ale wciąż mam plamienia...Dziś kochałam się z moim chłopakiem w wannie w ciepłej wodzie( tak jak pisala koleżanka wyżej) i skończył we mnie. Czy mimo plamień jakie mam może dojść do zapłodnienia i czy będę w ciąży? z góry dziękuje za odpowiedzi

Gość Ginekolog Maria
Plemniki moga przebywac u kobiety nawet 7 dni.Weic jesli masz okres to nie zajdziesz.Ale po okresie te plemniki ozywaja i wtedy dochodzi do zaplodnienia.

te plamienia mam tylko podczas stosunku...takto zadnej krwi w ciagu dnia...wiec okres mi sie juz skonczyl.dlatego zastanawiam sie czy jest taka mozliwosc ze dojdzie do zaplodnienia mimo tego ze w czasie stosunku pojawia sie krew. krew ta spowodowana jest tym ze przez kilka dni baralam te tabletki anty...wiem bo juz kiedys tak mialam i tez przestalam brac.